Лучанин, який продавав нарковмісні таблетки знайомій, отримав умовний термін

Лучанин, який продавав нарковмісні таблетки знайомій, отримав умовний термін
У Луцьку чоловік займався продажем таблеток з вмістом наркотиків, які йому давали для лікування у КП «Луцький центр первинної медичної допомоги».

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, повідомляє "Волинські Новини".

Під час суду встановили, що обвинувачений, будучи на програмі лікування замісної терапії, 20 серпня отримав для власного вживання у КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» один блістер із вмістом десяти таблеток, які містять у своєму складі наркотичний засіб метадон.

Під час проведення працівниками УПН ГУНП у Волинській області оперативної закупки він продав ці таблетки за півтори тисячі гривень.

Через місяць 24 вересня чоловік повторив злочин. Отримані для лікування у КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» чотири таблетки, які містять метадон, він продав за 500 гривень.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав. Він розповів, що наркотики його просила продавати знайома. Натомість він був змушений здійснювати злочини через скрутне матеріальне становище. У вчиненому щиро розкаявся.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді п’яти років позбавляння волі, змінивши його на умовне терміном на три роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.