Як вибрати обладнання для приватного медичного кабінету?*

Як вибрати обладнання для приватного медичного кабінету?*
Приватна медична практика з кожним роком набуває все більшої популярності в нашій країні. Це пов’язано з бажанням людей отримувати медичні послуги в кращих умовах, на високому професійному рівні, та з бажанням фахівців збільшувати прибуток і бути незалежними у своїй діяльності. Разом з тим, відкриття власного медичного кабінету – це не лише переваги для обох сторін, а й цілий перелік труднощів, особливе місце серед якого займає пошук та закупівля медичного обладнання.

Яке обладнання придбати – нове чи відновлене?

Зрозуміло, що нове медичне обладнання європейської якості – величезна перевага не тільки для пацієнта, а й для лікаря. Однак, придбати весь асортимент нових приладів, необхідних для надання медичних послуг, зможе далеко не кожен. Як вирішити цю проблему? Найкраще купити медичне обладнання в компанії https://medicalstore.com.ua/, що займається продажем нової та вживаної медтехніки, її ремонтом, гарантійним та післягарантійним обслуговуванням. Тим паче, що весь асортимент медичного обладнання (нового і вживаного), запропонований компанією, проходить цілий перелік процедур з налаштування та перевірки і лише тоді потрапляє в руки клієнта.

На що звернути увагу, купуючи медобладнання?

• Виробник. Сьогодні в нашій країні можна придбати операційні столи, комп’ютерні томографи, мікроскопи, світильники, електрохірургічне обладнання, УЗД-апарати, медичні меблі та інші необхідні елементи від виробників країн Європи, США, Канади, Австралії, Японії та Кореї. В цьому випадку все залежить від ваших можливостей та побажань. Зрозуміло, що надавати перевагу варто брендам, перевіреним часом, особливою популярністю серед яких користуються Stryker, Olympus, Karl Storz, Linvatec, Philips, Toshiba, Siemens та інші.
• Наявність гарантії. Обираючи медтехніку, варто звернути увагу на наявність сертифікатів якості. Лише на сертифіковану продукцію ви зможете отримати офіційну гарантію від виробника.

Як зекономити на покупці медичного обладнання?

Перед тим, як зайнятися вирішенням питання закупівлі медтехніки, варто визначитися з межами вашого бюджету. Якщо мова йде про початкові етапи відкриття приватного кабінету з мінімальними матеріальними витратами, то оптимальним варіантом стане закупівля відновленого медобладнання. Ну а додатково зекономити на таких покупках дозволять акційні пропозиції та співпраця з прямими постачальниками виробника. Головне – узгодити деталі такої співпраці та дізнатися про можливість гарантійного і післягарантійного обслуговування товарів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: медицина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати диван*
01 січень, 2020, 00:37
Як вибрати обладнання для приватного медичного кабінету?*
01 січень, 2020, 00:07