У Володимирі медики врятували життя пацієнту з ішемічним інсультом

У Володимирі медики врятували життя пацієнту з ішемічним інсультом
У Володимир-Волинському ТМО проведена лікарями процедура тромболізису врятувала життя чоловікові з ішемічним інсультом.

Зазначається, що чоловік 1963 року народження з ознаками гострого інсульту потрапив в приймальне відділення лікарні близько другої години ночі 3 березня. Завдяки скоординованій роботі чергового лікаря, рентгенолога, лікаря-анестезіолога, невролога, персоналу приймального відділення, ВАІТ та лабораторії, пацієнт був вчасно обстежений, - йдеться на сайті міста Володимира-Волинського.

Зокрема, йому провели комп’ютерну томографію головного мозку, лабораторні дослідження, клінічний огляд. Чоловіку встановили діагноз “ішемічний інсульт” та у зв’язку з відсутністю протипоказань запропонували провести тромболітичну терапію, яку застосували після надання хворим згоди.

Стан пацієнта покращився уже протягом години з подальшим повним відновленням всіх порушених функцій. Терапія дала можливість спостерігати практично миттєве поліпшення стану здоров’я чоловіка, а вже на 5 день його виписали з лікарні.

Нагадаємо, що у Володимирі-Волинському процедуру тромболізису – розчинення тромбу при гострому ішемічному інсульті – вперше провели у відділі інтенсивної терапії територіально-медичного об’єднання міста в жовтні 2019 року. У попередньому випадку жінку привезли з паралічем, а вийшла вона із реанімації своїми ногами.

Головне фото ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі медики врятували життя пацієнту з ішемічним інсультом
01 квітень, 2020, 15:38