На Горохівщині племінниця задушила тітку

На Горохівщині племінниця задушила тітку
У селі Кутрів Горохівського району 73-річна пенсіонерка поплатилася життям, бо прихистила племінницю-п’яницю.

Про це інформує СЗГ обласного УМВС.

Трагедія сталася 2 лютого. Зранку 73-річна Тамара зателефонувала соціальному працівникові і повідомила, що її племінниця вкотре побила жінку і забрала 800 гривень пенсії. Коли ж чиновниця навідалася в оселю пенсіонерки, то застала її мертвою.

Як розповів начальник Горохівського райвідділу міліції Василь Ковальчук, на шиї померлої виявлено сліди удушення. Оперативники заарештували 45-річну племінницю Світлану, якій інкримінують навмисне вбивство своєї рідної тітки.

Слідчі з’ясували, що підозрювана - донька рідної сестри убитої. Раніше вона жила в Запорізькій області. Сама ж бабуся і звернулася до племінниці з проханням, аби та її доглянула. А натомість обіцяла оформити на неї документи на хату.

Світлана довго не вагалася, приїхала жити на Волинь. Але одразу селом поповзли чутки: заїжджа частенько заглядає в чарку. Та й сама бабця розповідала сусідам, що родичка знущається над нею.

Останньою краплею терпіння пенсіонерки стала крадіжка племінницею 800 гривень. Отоді пенсіонерка подзвонила до соцпрацівниці та наскаржилася на племінницю. Та ж не стерпіла такої образи. І задушила тітку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Горохівщині племінниця задушила тітку
04 лютий, 2012, 10:21