Як придбати безпечний стілець для годування?*

Як придбати безпечний стілець для годування?*
Спеціальні стільці роблять процес годування дітей молодшого та грудного віку значно комфортнішим як для них самих, так і для батьків. Як і будь-яка інша річ, використання якої пов’язане з дітьми, стільчик для годування повинен бути максимально безпечним. Саме такі спеціалізовані меблі ви можете придбати в інтернет-магазині https://toby-market.com/. На що ж варто звернути увагу при покупці, аби вбезпечити малюка?

Ремінь безпеки

Сьогодні стандартом вважається п’ятиточковий ремінь безпеки – подібний тому, який використовується в дитячих автокріслах. Він охоплює малюка за плечі, талію та проходить між ногами. Це забезпечує максимально ефективну фіксацію. Можна вибрати й інший варіант, але необхідно впевнитися, що дитина надійно утримуватиметься та не зможе випасти зі стільця.

Ремені повинні використовуватися при кожному годуванні. Не дозволяйте дитині вільно вставати.

Каркас

Впевніться, що каркас і уся конструкція стільця міцні та надійні. Перевірте, чи нічого не скрипить і не деформується під навантаженням. Усі елементи меблів повинні лишатися на місці, не стискатися і не розширюватися.

Особливу увагу звертайте на фіксатори. Інколи на неякісних стільцях встановлені фіксатори, які можуть бути ослаблені дитиною. Це небезпечно.

Рухомі частини

Вам необхідно пересвідчитися, що рухомі елементи стільця не защемлять палець чи іншу частину тіла дитини. Обов’язковою є відсутність гострих кутів і будь-яких точок, які можуть травмувати шкіру. Якісні стільці мають гладку поверхню та округлені форми.
Часто причиною задухи є маленькі предмети, які потрапляють в дихальні шляхи дитини. Стілець не повинен мати таких елементів, що легко від’єднуються.

Гальма

Якщо стілець має чотири колеса, принаймні одна пара (передні або задні) повинні мати гальма. В іншому разі вся конструкція стає нестабільною. Якщо використовуються ніжки, обов’язковими є неслизькі наліпки, що запобігають ковзанню по підлозі. Не рекомендується встановлювати стілець на слизькі поверхні, навіть якщо він має якісні гальма.

Перед купівлею перевірте обраний стілець на предмет відсутності зламаних, неправильно працюючих елементів.

Будь-який стілець потрібно не лише правильно вибирати, а й правильно використовувати. Не лишайте стілець з дитиною без нагляду, не дозволяйте гратися поруч іншим дітям чи домашнім тваринам. Ставте такі меблі на відстані як мінімум 50 см від освітлювальних та будь-яких електричних приладів, штор, плит. Бажано, щоб дитина на стільці не могла дотягтися до оточуючи предметів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як придбати безпечний стілець для годування?*
03 травень, 2020, 23:53