На луцькому вокзалі радять купувати квитки за 45 днів

На луцькому вокзалі радять купувати квитки за 45 днів
Кількість волинян, які хочуть відпочити на Півдні ‒ вражає. До місць відпочинку вони найчастіше дістаються залізничним транспортом.

Втім, отримати квиток на відпочинок часто означає виграти в лотерею, адже щасливий папірець у «гарячу» пору ‒ дефіцит, ‒ пише ТРК Аверс.

Біля кас залізничного вокзалу у Луцьку ‒ довжелезні черги. Охочих провести літо на березі моря у спеку більшає. Як розповідають працівники, квитки розкуповують миттєво. Найбільший ажіотаж на південний напрямок.

Начальник вокзалу Анжела Аладова зауважила: «Наші лучани користуються потягами Ковель ‒ Сімферополь, Ковель ‒ Одеса. Включаються місця за 45 діб, потім йде поступове включення вагонів. Дуже багато їдуть групами. Буває, що включаються і за 20 діб. Але щоденно треба стежити за місцями».

Не так давно на допомогу касирам прийшов славнозвісний інтернет. Кажуть, бронювання та замовлення квитків через всесвітню мережу економить час ‒ не потрібно стояти у чергах.

На вокзалі радять планувати поїздку заздалегідь та купувати квитки за 45 днів до від’їзду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало того, що купувати квитки за 45 днів,так ще приходити в годині 5 ранку, щоб їх купити(якщо звичайно не має знайомих в касі або не має бажання платити зверху в раза два більше від вартості квитка).Купуючи квиток на 20 серпня з Сімферополя я зустріла жіночку на вокзалі, яка прийшла туди о 2 годині ночі.Це не є нормально!Як з 18 вагонів за 30 хв не стає жодного квитка?Як?це загадка для простих людей.Іменні квитки,ситуації не змінили!Мафія процвітає!
Відповісти
Ніколи всі квитки не поступають в продаж за 45 днів до відправлення. Квитки в касах зявляються поступово (повагонно). Дуже багато квитків поступає за 3 дні до відправлення, тоді знімається чиновницька бронь
Відповісти
Дякую Волинь Посту за статтю! Вона піднімає дуже важливе питання, хоча в самі статті нічого цікавого немає. Наш залізничний вокзал - це просто жах!!! Зробили реконстркуцію, дуже гарний ремонт, але в обслуговуванні та в системі роботи змін ніяких. Коли приходиться купувати квитки - враження ніби потрапляєш в минуле століття! Інформації ніякої взнати неможна.Щоб дізнатись чи є квитки - треба вистояти в черзі як до мавзолею. Діє тільки три каси, з них одна по черзі зачиняється - то на обід, то на перерву. Це - жах і знущання над людьми.Поки ті квитки візьмеш - вже і віпочивати не захочеш. Розумію, що це системне питання, але цікаво - колись щось зміниться?
Відповісти
Хто мішає купувати в інтернеті?
Відповісти
В інтернеті можна придбати тільки верхні полки у плацкартному вагоні. Може Залізничник підкаже, як нам їхати із маленькою дитиною на верхній полиці майже добу дороги?
Відповісти
Зранку сідаєте до компютера і чекаєте появи квитків. В минулому році на Ковель-Сімферополь викидалися квитки приблизно в 8.00. Наявні квитки одночасно появляються і в касах і в інтернеті. Звичайно якщо ви в касі 5-10 та то поки черга дійде то квитків не буде. А в інтернеті час від часу обновляй сторінку і вспій забронювати
Відповісти
Залізничник, я кожного рагку ловила білети в інтернеті та марно. Викидаються тільки верхні полиці, мене такий варіант не влаштовує, я їду із дитиною, якій 1,5 роки.
Відповісти
Викидаються всякі квитки. Просто не треба до останнього чекати
Відповісти
Наприклад на 22 серпня (45 днів) є 289 плацкартних наразі. І бокові і інижні і цілі вілсіки. І дешевші вагони і дорожчі. Хто мішає знаючи коли відпуск купити квитки на інші дні в інтернеті?
Відповісти
Хотіли із дитиною відпочити. Чоловік прийшов за 45 діб о 6-ій ранку на вокзал за квитками, о 8-ій каси відкрилися,купейних квитків не дали для продажу зовсім, плацкарт тільки бокові місця (і це в перший же день продажу!!!). Не уявляю як ми будемо їхати із 1,5-річною дитиною на "боковушках". Через "знайомства" квитки коштують дорожче в два рази. Це просто ЖАХ!!!! корупція і мафія процвітають!!!!
Відповісти
Буває і таке: в травні цього року, з трудом дістав квиток до Києва,а їхав в напівпустому вагоні,Що це?
Відповісти
Таке було коли мітинги проводилися. Тоді була вказівка не продавати квитки на Київ
Відповісти
Я сьогодні зайшла о 8.00, на сайт, побачила вагони та вільні місця, та тільки почала бронювати, мені сказали,ВИБАЧТЕ ТИМЧАСОВО НЕ ДОСТУПНО!!!і так 5 разів..що тут зробиш!!!!
Відповісти
Останні новини
На луцькому вокзалі радять купувати квитки за 45 днів
08 липень, 2013, 17:41