Медики перекрили дорогу біля Луцькради

Медики перекрили дорогу біля Луцькради
Працівники Луцького клінічного пологового будинку, які протестують під міською радою, перекрили рух вулицею Богдана Хмельницького.

Про це повідомляє власкор Інформаційного агентства ВолиньPost.

Протестувальники вирішили, що 10 хвилин ходитимуть, 3 хвилини пропускатимуть автівки.

Нагадаємо, сьогодні, 15 жовтня, на акцію протесту проти організації «коронавірусного» блоку у пологовому будинку міста Луцька зібралися працівники лікарні. Із самого ранку майже п’ятдесят людей із плакатами «COVID від малят» зібралися під Луцькою міською радою, аби вплинути на рішення депутатів.

Завідувач відділенням дитячої реанімації Віталій Богданович розповів, що лікарі та працівники медзакладу категорично проти того, аби у Луцькому клінічному пологовому будинку облаштовували корпус для прийому хворих.

Сьогодні, 15 жовтня, о 15 годині в пологовий приїдуть представники облдержадміністрації та міськради, аби обговорити проблему.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Медики пікетуют. А на роботі хто залишився, чому ніхто з керівництва міста і області не запитає головного лікаря Луцького клінічного пологового будинку: де твої працівники, чому вони покинули робочі місця та вештаються містом без засобів індивідуального захисту, чому перекривають дороги? Ви подивіться, як медики побоюються відкриття у них в лікарні відділення для прийому хворих на коронавірус. Ви ж повинні лікувати людей, боротися з недугами, а як же клятва Гіппократа.
Відповісти
дурню! немає ніякої клятви гіпократа! головна заповідь лікаря: не нашкодь! ті хто пікетують не є на зміні.
одразу видно виборця піаніста
Відповісти
А ти потім свою дружину пошлеш туди народжувати..? Вперед туди санітаром-покажи приклад. А то кричати всі мастаки, а як оплачувати надбавки - то немає грошей...
Відповісти