Де зробити лазерну епіляціє в Києві*

Де зробити лазерну епіляціє в Києві*
Небажана рослинність на тілі завжди була проблемним питанням для багатьох жінок, адже щодня на це йти досить багато часу. Але тепер можна викинути всі бритви, тому що лазерна епіляція звільняє жінок від щоденних "тортур"!

Що таке лазерна епіляція

Суть лазерної епіляції полягає в тому, що апарат створює промінь, який взаємодіє з меланіном (пігментом кольору) в волоссі. Таким чином промінь, який має високу температуру, нагріває саме волосся та його цибулину. В кінцевому результаті корінь волосся руйнується, а його ріст припиняється.

Варто відзначити, що є активні та сплячі цибулини. Лазер знищує тільки те волосся, яке знаходяться в активній стадії росту. Тому для повного його видалення процедура проводиться не один раз – потрібно від 10 сеансів (кількість залежить від індивідуальних особливостей всього організму та структури волосся).

Переваги лазерної епіляції

До основних переваг такого способу позбавлення від небажаної рослинності відносяться наступні його характеристики:

• безболісність;
• високий рівень ефективності;
• запобігання появи врослого волосся;
• швидкий процес проведення;
• позбавлення волосся назавжди.

Центр лазерної епіляції та косметології «Люменіс»

Питання, де зробити лазерну епіляцію в Києві, більше не буде виникати, адже створити ідеально гладке тіло тепер просто і при цьому безпечно, завдяки центру лазерної епіляції і косметології "Люменіс". Маючи 12-річний досвід роботи, компанія вийшла в лідери на ринку України з надання цих послуг. Тільки на цьому "Люменіс" не зупинилася, тому вийшла на міжнародний рівень, відкривши свої філії в сусідніх країнах.

Переваги компанії "Люменіс"

Багато жінок відмовляються від лазерної епіляції через острах і нерозуміння даної процедури. Щоб все пройшло якісно і безпечно, необхідно ретельно підходити до вибору центру лазерної епіляції. З компанією "Люменіс" переживати зовсім не варто, адже в їх команді працюють професіонали з медичною освітою, які використовують у своїй роботі останні розробки лазерних установок.

Крім цього, перевагами "Люменіс" є наступні пункти:

• під час проходження курсу епіляції кожному клієнту надається свій фахівець, який його супроводжує;
• дотримання всіх заходів безпеки та стерильності;
• використання лазерів останнього покоління, які визнані світовою спільнотою "золотим стандартом";
• невисокі ціни, які роблять процедуру доступною кожному;
• європейський підхід до надання послуг, в який входить зручне розташування, паркувальні місця, дитячі куточки, зони відпочинку, різні способи оплати й т.д.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.