Волиньрада «оцінить» роботу волинських нардепів

Волиньрада «оцінить» роботу волинських нардепів
Під час сесії Волинської обласної ради планують обговорити законопроекти, які напрацювали волинські народні депутати.

Про це 25 липня під час колегії Волинської облдержадміністрації повідомив Борис Клімчук.

Він зазначив, що народні депутати Степан Івахів, Ігор Єремеєв, Адам Мартинюк, Сергій Мартиняк та Катерина Ващук напрацювали дев’ять законопроектів. Ініціативи стосуються агропромислового комплексу та розвитку сільського господарства.

Оскільки область аграрна, то, на думку Клімчука, депутати Волинської ради повинні обговорити ці ініціативи та винести свій вердикт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
))))))))))))))) ну сміхуни))))))). Треба дати ідею сільраді села Глухи Старовижівського р-ну, щоб вони обговорювали роботу Курилюка. Або ні. Краще, нехай громада села Мирного публічно висловить своє ФЕ депутату облради Карпюку...
Відповісти
На п"ятьох напрацювали АЖ дев’ять законопроектів.... Трудяги грьобаний екібастос.... "Звьоздний" воєн Боря мочіть я так розумію, і що після вердикут законопроекти будуть ще досконалішими, а відтак буде більше гноївки?!??? До речі, у цих законопроектах є щось про ціну на молоко, а то зам "звьоздного" Карпюк уже роздав усім доїльні апарати, а Івахів із Єрємєєвим як скупляли в селян молоко за безцінь так і продовжують....
Відповісти
А ти часто купуєш смердюче молоко у селян, які продають його в брудних пляшках?
Відповісти
Чому в брудних пляшках? Ви певно років з 10 не купували молоко? На базарах є постійні продавці і вони дбають за свою репутацію. І якщо один раз попадуться на нечистоплотності то їм надовго зроблять славу.... А законопроекти по селу - це чистої води "дєрибан"
Відповісти
дерибанять хто може...згідний що хочеш ...але поки не пустять до корита
Відповісти
А як ти гадаєш, де селяни беруть порожні пластикові пляшки? Збирають на смітниках!!!
Відповісти
я гадаю забирають додому з мак-дональдса
Відповісти
Нехай волиньрада оцінить законотворчий процес в Гондурасі. Без цього ж ніяк, в Гондурасі завели в очікуванні оцінки. Кожен повинен виконувати своє призначення: комусь - літати, комусь - повзати.
Відповісти
А оцініть ще Гузя роботу. Скільки часу він державний дармоїд на посаді сидить, нічого ще путнього не зробив. То десь ходить, то десь їздить, то планшетом хорохориться. Сама особисто до нього зверталась. Наобіцяв помогти, а нічого не вирішив. Запити депутатські пише і все. І не важно, що їх ніхто не вирішує. Пустослів.
Відповісти
Останні новини
Волиньрада «оцінить» роботу волинських нардепів
25 липень, 2013, 15:02