У Нововолинську міліція зловила чоловіка з наркотиками в кишені

У Нововолинську міліція зловила чоловіка з наркотиками в кишені
Працівники нововолинської міліції вилучили понад 850 грамів макової соломки та кастет у раніше судимого місцевого мешканця.

Вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

У 36-річного місцевого мешканця вилучили макову соломку та медичний шприц, заповнений рідиною білого кольору. До цього «набору» приєднався кастет, який чоловік носив у кишені.

Як пояснив затриманий, наркотики він знайшов поблизу місцевого смітника. Мак ріс прямо там, тому вирішив вирізати, щоби використати для власного вжитку. За його словами, кастет лежав там же.

Варто зазначити, що чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та злочинів у сфері обігу наркотиків.

Розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську міліція зловила чоловіка з наркотиками в кишені
27 липень, 2013, 12:39