Повернення: «Волинь» цікавиться екскапітаном «Дніпра-1»

Повернення: «Волинь» цікавиться екскапітаном «Дніпра-1»
Центральний півзахисник Сергій Кравченко швидше за все продовжить кар'єру в Україні. Відразу два клуби зацікавились послугами досвідченого футболіста.

Про це повідомляє Футбол24.

Сергій Кравченко, якому Дінпро-1 вказав "на двері", спростував інформацію про завершення кар'єри. Гравцем цікавляться відразу два українські клуби – першолігова Волинь та дебютант УПЛ Минай, повідомляє Meta-ratings.

Президент Дніпра-1 Юрій Береза заявляв, що футболіст швидше за все повішає бутси на цвях, тому запропонував Кравченку роботу у клубі. Але Сергій планує продовжувати виходити на футбольне поле.

37-річний півзахисник може знову повернутись у луцьку Волинь, у якій виступав у сезоні-2015/16. У футболці "хрестоносців" провів 24 поєдинки, у яких одного разу відзначився голом.

Конкурентом Волині може стати Минай, який вже зробив одне гучне підписання у вигляді колишнього гравця Динамо та збірної України Артема Мілевського.

У цьому сезоні Кравченко зіграв за Дніпро-1 у 13 матчах, у яких записав у свій актив два асисти. Угода півзахисника з дніпровським клубом був розрахований до червня 2021-го року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.