Луцькі льотчики – призери змагань з воєнізованого кросу. ФОТО

Луцькі льотчики – призери змагань з воєнізованого кросу. ФОТО
У повітряному командуванні "Захід" пройшли змагання серед військових частин з'єднання з воєнізованого кросу зі стрільбою та метанням гранати.

Про це повідомляє повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України.

До воєнізованого кросу входить три етапи. Це – власне, сам крос на три кілометри зі зброєю, стрільба з автомату по грудних мішенях та кидання гранати. Перемога зараховується за олімпійською системою – тобто, ти маєш показати кращий результат, ніж інші кандидати. Так само не береться до уваги військове звання, вік та стать учасника цих перегонів. Участь у цих змаганнях брали і військовослужбовці-жінки.

За результатами змагань перше місце виборола команда 114 бригади тактичної авіації, «срібло» здобула команда «Севастопольської» бригади, почесне третє місце посіла команда окремого полку зв’язку та радіотехнічного забезпечення імені В’ячеслава Чорновола. В особистій першості не було рівних капітану Андрію Камінському, а серед військовослужбовців-жінок - лейтенанту Діані Блещенко.

Вже незабаром переможці візьмуть участь у змаганнях серед військових частин Повітряних Сил та представлятимуть наше повітряне командування на змаганнях, які визначать найсильніших спортсменів у Повітряних силах.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.