Смертельне зіткнення вантажівки та двох бусів на Закарпатті. ФОТО. ВІДЕО

Смертельне зіткнення вантажівки та двох бусів на Закарпатті. ФОТО. ВІДЕО
У Закарпатській області зіткнулися вантажівка та два мікроавтобуси, загинула жінка.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 8:10 у понеділок, 26 серпня, на відрізку траси Київ-Чоп в районі села Сусково, що під Свалявою, - пише Gazeta.ua.

Офіційної версії ДТП поки нема, і слова водія вантажівки розходяться з словами інших очевидців та учасників ДТП.

Постраждали водії та пасажири 3 авто - вантажівки "Renault" на закарпатських номерах, мікроавтобусу "Volkswagen Transporter" на іноземних номерах (Італія або Іспанія) та вантажного мікроавтобусу "Iveco".

За попередньою версією, вантажівка "Renault" рухалася з боку Мукачева. В який момент на слизькій від дощу дорозі вантажівку почало розкручувати. Водночас, на зустріч їй їхав мікроавтобус "Volkswagen Transporter", а за ним - вантажний мікроавтобус Iveco.

Вантажівку розвернуло перпендикулярно трасі і причепом вона протаранила пасажирський мікроавтобус, який відкинуло у вантажний мікроавтобус "Iveco".



У пасажирському мікроавтобусі "Volkswagen" їхала сім'я - чоловік, дружина, маленька дитина, мати чоловіка й теща. Остання, яка сиділа разом з зятем та його мамою на передньому сидінні, загинула на місці. У водія пасажирського мікроавтобусу сильно пошкоджена рука і нога. Його маму з численними травмами забрала швидка, як і дружину з дитиною.

Також дещо постраждав і водій вантажного мікроавтобусу "Iveco". Аби зрозуміти, якої сили був удар, варто поглянути на передню частину вантажного мікроавтобуса, на який відкинуло пасажирський. Передньої частини фактично нема. Постраждалих вирізали з автомобіля спезасобами рятувальники.

Водій вантажного мікроавтобусу "Iveco" зазначив, що як тільки він помітив, що вантажівку починає розкручувати, відразу почав гальмувати і ще до зіткнення зупинився. Так само гальмував і водій пасажирського мікроавтобусу, але причепом вантажівки його відкинуло на вантажний мікроавтобус.

Водночас, водій вантажівки наполягає, що він зупинився перш ніж зіткнувся з мікроавтобусом з пасажирами.

За попередньою інформацією, сім'я, яка їхала на" Volkswagen Transporter", прямувала за кордон на заробітки.

Через ДТП з 8:00 до 10:30 рух на ділянці траси Київ-Чоп було перекрито, відтак водії об'їжджали його через Сваляву. Попри це з обох боків вишикувалася кілька кілометрова черга.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Черговий шедевр - "від дощу дорозі вантажівку почало розкручувати". Можливо її почало р о з в е р т а т и?
Відповісти
Останні новини
Смертельне зіткнення вантажівки та двох бусів на Закарпатті. ФОТО. ВІДЕО
26 серпень, 2013, 15:02