Скоро Луцьк матиме ще 29 «рогатих» та новий тролейбусний маршрут. ВІДЕО

Скоро Луцьк матиме ще 29 «рогатих» та новий тролейбусний маршрут. ВІДЕО
У Луцьку з’являться нові тролейбусні маршрути. Окрім того місто отримає 29 нових тролейбусів.

Про це в ефірі програми «Прайм-Тайм» телеканалу «Конкурент TV» розповів директор Департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль.

Він зауважує, що через місяць Луцьк отримає 29 нових тролейбусів, а до кінця наступного року отримає частину лінії тролейбусних мереж, які дадуть змогу створити нове кільце.

«Це новий виток в галузі транспорту нашого міста», – каже директор.

Борис Смаль додає, що звертають увагу не тільки на електротранспорт. Одним із програмних моментів міського голови є те, що в Луцьку має бути екологічний транспорт. Тобто, потрібновідмовитися від маршруток до яких ми звикли за останнє десятиліття. Адже вони вже в аврійному стані і створюють не лише небезпеку, а й порушують екологію.

«Ми бачимо як протягом останнього року поступово в Луцьк заходять нові великогабаритні екологічні автобуси, тобто те, чим живе Європа і світ. Є в планах повністю замінити за один рік всі «Еталони», які курсують по нашому місту на нові автобуси», – зазначає директор Департаменту економічної політики Луцької міської ради.

Детальніше – у відео.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо апять, та вже нема куди ставити ті тролейбуси. Порахуйте, що не місяць то маемо біля 30 штук. Як не вірите, то почитайте всі новини с тегами тролейбус та порахуйте.
P. S. Мо за кордон заженемо? Пишіть пропозиції...
Відповісти
Ну навіщо так дурити лучан.Говорилось що до березня Луцьк має отримати 17 тролейбусів. А договір був всього на 29. Це не я придумав,це інформація була ще раніше від Поліщука. А навряд чи Луаз знову виконає умови договору в повному обємі.
Відповісти
Останні новини
Скоро Луцьк матиме ще 29 «рогатих» та новий тролейбусний маршрут. ВІДЕО
20 грудень, 2021, 22:59