Під Луцьком відкрили оновлений дитсадок. ФОТО

Під Луцьком відкрили оновлений дитсадок. ФОТО
У селі Одеради Луцького відкрили після капітального ремонту дошкільний навчальний заклад.

Там виховується 25 дітей. Кошти на його оновлення виділялися з обласного та місцевого бюджетів, також допомагали спонсори. Інвестиція з усіх джерел фінансування сягнула майже півмільйона гривень, ‒ повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Зокрема, за кошти меценатів дитсадку купили нові меблі, посуд, білизну, облаштували ігрові майданчики, замінили дев’ять вікон та оновили електропроводку.

Участь у відкритті взяв заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк, який привітав громаду з подією. «Садочок вдалося відкрити завдяки зусиллям багатьох людей. І коли є ініціатива місцевої громади, а також підтримка районної влади, ми приречені на позитивний результат. З 1997 року в навчальному закладі в силу різних причин оновлення не відбувалося. Однак, сьогодні садочок модернізували, створили дітям умови для повноцінного розвитку, охопили їх різними формами підготовки до навчання у школі», ‒ зауважив він.

Також він розповів, що у найближчі два роки планується охопити дошкільною освітою не менше 85 % дітей відповідного віку.

«Доручення Президента України Віктора Януковича - у найближчі два роки охопити дошкільною освітою не менш як 85% дітей відповідного віку. Так, на Волині цьогоріч уже додатково маємо близько 1300 нових місць, до кінця року досягнемо цифри 1500. Торік ж створили 1400», - зауважив заступник голови облдержадміністрації.

Зокрема, з початку року в ДНЗ Луцького району дошкільну мережу розширили в понад три сотні нових місць, а відтак працевлаштували додатково 60 людей. Заступник голови облдержадміністрації відзначив роботу місцевої влади у цьому напрямку.», ‒ зауважив заступник голови облдержадміністрації.

Зокрема, з початку року в ДНЗ Луцького району дошкільну мережу розширили в понад три сотні нових місць, а відтак працевлаштували додатково 60 людей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під Луцьком відкрили оновлений дитсадок. ФОТО
24 вересень, 2013, 17:12