У Луцьк з'їхалися зоозахисники з усієї України

У Луцьк з'їхалися зоозахисники з усієї України
До Луцька з’їхалися захисники тварин з усіх куточків України, щоб обговорити внутрішні питання організації та скоординувати діяльність.

Захід відбувся 28 вересня у приміщенні Луцької міської ради.

На початку роботи голова всеукраїнської спілки громадських організацій «Асоціація зоозахисних організацій України» Яся Серпінська подякувала міській владі та ініціативним людям Луцька за їхню роботу зі створення притулку. Вона зазначила, що Луцьк – єдине місто в Україні, яке домоглося державного фінансування муніципального притулку.

Від імені організації вона привезла в Луцьк подяки людям, причетним до справи захисту тварин в місті.

Подяки отримали перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук та депутати міськради Аскольд Пекарський, Микола Яручик, Тетяна Дементьєва та Сергій Григоренко.

Серпінська зазначила, що у зв’язку з інтеграцією України в європейський простір зоохасникам тепер доведеться більше працювати, адже стандарти у справі захисту тварин будуть дуже високі. Перш за все, це буде стосуватися принципів діяльності притулків, лікарень, вакцинації, реєстрації тварин та інших проблем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: тварини
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
собак грамоти,їх треба оберігати,лікувати.А щодо людей,як?Дорогі і неякісні ліки імпортного виробництва,корупція в усіх медзакладах,низький фаховий рівень,особливо сьгоднішніх,вже українських фахівців,переповнені лікарніі і "медреформа"Клімчука на Волині і це далеко не повний перелік "турбот" про ЛЮДИНУ,але кому що.
Відповісти