Волинські рятувальники перевірять, чи дійсно прорвало відстійник з нечистотами

Волинські рятувальники перевірять, чи дійсно прорвало відстійник з нечистотами
ДСНС Волинської області перевіряє інформацію про те, що вчора, 27 вересня, прорвало вали-насипи, які відгороджували відстійник ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» від земель загального користування.

Голова прес-служби ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров повідомив, що офіційної інформації щодо інциденту немає і інформацію перевіряють, ‒ повідомляє УНН.

«У випадку, якщо дійсно є якась загроза, то не тільки ДСНС, а й органи влади, й екологічна інспекція, й комунальники будуть вживати заходів, щоб ліквідувати наслідки якогось там забруднення, якщо інформація підтвердиться», ‒ повідомив Нестеров.

Як повідомлялося, за інформацією прес-служби Волинської обласної організації ВО «Свобода», вчора ввечері прорвало вали-насипи, що відгороджували війдстійник ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» від земель загального користування. Нечистоти розтеклися на значних площах навколо відстійника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: екологія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я фігею з вашої професійності - дебіли. У Володимирі є рятувальники, невже не можуть виїхати і за 15 хвилин сказати чи є проблема чи ні? Суки за що зарплату отримуєте?
Відповісти
А де доблесна прокуратура, державна екологічна інспекція. Що, слабо гавкнути на власника птахофабрики- регіонала. Це не дядька штрафувати з села, який спалив в саду сухі листки дерев, чи бере воду зі скважини. Там герої, а тут в штани напустили.
Відповісти
Останні новини
Волинські рятувальники перевірять, чи дійсно прорвало відстійник з нечистотами
28 вересень, 2013, 15:49