Луцького депутата знайомі вважають аморальною людиною та злочинцем. ДОКУМЕНТ

Луцького депутата знайомі вважають аморальною людиною та злочинцем. ДОКУМЕНТ
Новоспеченого депутата Луцької міської ради Ігоря Поліщука знайомі люди вважають «аморальною людиною та злочинцем», навіть попри те, що він намагається переконати їх у зворотньому.

Про це особисто заявляє Ігор Поліщук у своїй позовній заяві, спрямованій до Луцького міськрайонного суду.

Депутата міської ради обурив матеріал «Выборы в Луцкий городской совет в цифрах», оприлюдений 26 серпня 2013 року в рубриці «Колонка автора».

Тому він вирішив позиватися про визнання інформації, опублікованої в цьому матеріалі, недостовірною, а також захистити свою честь, гідність та ділову репутацію.

Відповідачами у цій справі Поліщук просить визнати авторів публікації (Олександра та Михайла Кононовичів, Сергія Вашкодара) та ПП «Волинь Пост».

Депутат стверджує, що ряд тверджень статті в «Колонці автора» говорять про те, що Ігор Поліщук підкупляв виборців під час проміжних виборів до Луцькради. На його думку, це не відповідає дійсності, а тому порочить його честь і гідність, що завдає йому моральної шкоди.

Як випливає із заяви Поліщука, ще більшої моральної шкоди опублікований матеріал завдає його двом бабусям (79 та 80 років), яких знайомі на вулицях запитують про підкуп онуком виборців.

«Такі ж запитання задають і мені. Та незважаючи на мої пояснення щодо недостовірності та неправдивості негативної інформації, вважають мене аморальною людиною та злочинцем», - йдеться у заяві Ігоря Поліщука.

За свої моральні страждання луцький депутат хоче стягнути з відповідачів 10 тисяч гривень.

Засідання суду у цій справі відбудеться 29 листопада 2013 року.

Нагадаємо, 18 серпня 2013 року у Луцьку відбулися проміжні вибори до Луцької міської ради в мажоритарному окрузі №10. Перемогу на них здобув висуванець соціалістичної партії, юрист благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

Учасники виборів звинувачували його в підкупі виборців.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Поліщук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 46
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на злодію шапка горить, ось як забігав Полішук щоб відмити з себе позор, раніше траба було думати!
Відповісти
Ну давайте пофантазуємо. Суд відразу не закінчиться. Буде тривати ще довго. Волинські новини та під прицілом про суд писатимуть само собою а так як позов і проти волиньпоста то і волиньпост нікуди не дінеться і буде писати. Найліпше запамятовується щось негативне підле та підступне і протягом 2014 року хто задарма буде прорекламований?
Відповісти
Ахахаха смішно і грішно Поліщук не сором мої труси ))))
Відповісти
Про бабушек это круто. Маладца, повеселил))))
Відповісти
А Коновичі живуть на вулиці Євгена Коновальця (полковник Армії УНР, командант УВО, голова Проводу українських націоналістів, перший голова ОУН). :)
Відповісти
і нащо воно дзвонить, і трубку не підніме, і себе підставить...
Відповісти
даремно, так публічні спори не вирішуються
гірше собі зробив
Відповісти
Творчо, мені сподобалось. Бажаю успіху!
Відповісти
ой, розкухкудакталися, пожаліюсь Ігорку, він вас всіх купить а потім продасть!і суд я виграю, бо я самий чесний!
Відповісти
Полищук недоумок и клоун.Ты подписал себе смертный приговор!
Відповісти
моральні переживання у Ігорьоші... Та це спроба закрити рота журналістам. щоб ніколи не насмілювалися писати щось проти Палиці і його челяді
Відповісти
Чудовий прецедент.Молодець Ігор. Немає документальних доказів підкупу, в такому разі нічого й писати.Розвилось мітьок щелкоперовых,як свиней нерізаних. Безкарно наклепи хай пишуть на стінах туалету.
Відповісти
А підпис гарний...Та й позовна заява непогано написана як для молодого адвоката. Бажаю успіху у боротьбі із писаками-псевдожурналістами.
Відповісти
якщо у 2015 році Палиця не зможе взяти під контроль Луцьк то такі як Ігор Поліщук зазнають точно моральних переживань
Відповісти
Молодець депутат Поліщук! Потрібно ставити на місце цих остолопів-брехунів братів Кононовичів! Вони такі вородки,що навіть рідну маму та тата за грошу оббріхуватимуть! Тільки будь-ласка кошти які стягнеш через суд,а в твоій перемозі ми впевнені, перерахуй на дитячий будинок для сиріт.
Відповісти
Пика в нього, як у якогось люмпена донецького... що, Ігорьоша Дубінка не міг собі кращого юриста знайти?
Відповісти
Поміняйте 5-ту сторінку позовної заяви... ку-ку
Відповісти
Журналістика незалежна - це чи не єдиний здобуток Помаранчевої Революції! Тільки дурень сьогодні може судитися з журналістами! Тітушко і той, захищав "честь і гідність" у суді, і просив накласти вето на паплюження журналістами його "чесного імені". Але Тітушко то просто відморозок, а тут - юрист! Це цілий рефриджиратор мислі! Ач як написав мундро...
Відповісти
Голєва заказушку замовила?
Відповісти
насмішив...."моральні переживання бабусям)))
Відповісти
підкупляв бо багато кому зі знайомих пропонували,а звідки то він сам з Маневич чі з Любашова? а там ціну грошам не знають їми смітять особливо держслужбовці вони ж усі з Полішуцьких країв тільки за рахунок того і пробиваються
Відповісти
В Опері Поліщук так зажигає, як пацанчик) Джиган-лімон!
Відповісти
Ну таки да, этот Полищук настоящее гов..., ну это как его, Милки-Вей, ну то что не тонет.
А с деньгами Палицы, наш "самый.." суд, обьявит его золотом 999 пробы, и пофиг что это золото мягкое и смардыть !
Відповісти
Читаю коментарі і дивуюся. При чому тут "свобода слова" і тиск на ЗМІ. Публікуєте неправду – відповідайте. Маєте факти своєї правоти – надайте їх суду чи надрукуйте. А все інше від лукавого. Чи, можливо, хтось вважає, що оприлюднення неправдивої чи непідтвердженої фактами інформації – це незалежна журналістика.Ні – це наклеп.
Відповісти
Оббріхування і поливання брудом людей, за яке тобі платять інші люди - ось і вся незалежність сучасної журналістики.
Відповісти
Политика дело грязное, даже если ты чистый тебя будут мешать с грязью!Та статья и эти коментарии к ней дело рук одних людей, журналиста легко купить тем болие волынь пост
Відповісти
Полищук тупо маминькин сынок, который решил впервые в жизни сделать что то "взрослое", важное и стоющее, но обосрался.
Игорёк, когда ты по настоящему, по мужски, без помощи мамы заработаешь свой первый рубль. Ты сможешь понять, как устороен этот мир.
А пока ты просто "ноль" и жизнь и суд тобой проиганный тебе это докажут.
Відповісти
Ну 100% ботан
Відповісти
Человек выбрал цивилизованный способ защиты своих прав, вполне по-европейски. Этих проплаченных журналюг - подстилок нужно не на деньги выставлять, а мочить да в лес вывозить, что б не поднималась рука шнягу писать.
Відповісти
коля, ти походу сам тільки що з лісу прийшов, мо краще вернись назад?
Відповісти
Вперше я на боці Кононовичів! Цей Поліщук, що вагалі клепки в голові не має?
Відповісти
В чому проблемма? Нехай доведе неправду своїми голосуваннями в міськраді. А так, яким би не буде вирок суду, суспільну думку на разі не зміниш. І якщо він не зміг передбачити такий сценарій подій, то це не юрист, а пихате чудо з купленим димломом. На жаль, таких ще достатньо бродить по світі.
Відповісти
Полищук впервые за 5-ть лет сделал невозможное!!!Объединил извечных врагов Комсомольцев и про националистический ВП да и ещё депутатов и от БЮТа и в не партийных. Ну "картонный лев" или как его в районе кличут "маминькина ласточка" он же по словам одноклассников "Король лохов(ботанов)" выполнил свою миссию. Обосрался сам, свою маминьку да и ещё фонд олигарха Палицы. Спасибо тебе от всех
Відповісти
Інтернет на Україні не є "ЗМІ" тому не підпадає під публічні образи. А те що, Кононовичі та Вашкодар підписані під статтею, то це нічого не доводить!!! Вони скажуть що то не вони підписалися, а їх просто підставили і як що би підписалися Сігізмундом сьомим то ти Поліщук позивався би на нього?
1.Як ти Поліщук доведеш, що статтю написали саме Кононовичі та Вашкодар? Вони скажуть то не ми і ВСЕ суши окуляри!
2. Чи підлягають інтернет видання до ЗМІ?
3.Чи є ВП ЗМІ?
Відповісти
Якщо ви теж юрист, то чого ж так грубо себе ведете і не аргументовано оскаржуєте дії Поліщука. При чому тут його мама? Ви - хам, а не юрист!
Відповісти
Ти не можеш бути юристом-однокурсником Поліщука, бо
1)я юрист-однокурсник Поліщука
2)та де ти вчився - він там викладав.
3)вчи матеріальну частину:
Належним відповідачем у разі поширення оспорюваної
інформації в мережі Інтернет є автор відповідного інформаційного матеріалу та власник веб-сайта, особи яких позивач повинен установити та зазначити в позовній заяві (пункт 2 частини другої статті 119 ЦПК)
Відповісти
Є в їх (палкіних) щось спільне. Лазорко вимагає з А. Калахана через суд 250 тис грн. а Ігорко з Волиньпосту?!
Відповісти
Недоумок как ты докажешь , что они это написали? Они скажут нас подставили и это не МЫ!
Відповісти
Якщо автор поширеної інформації невідомий або його особу та/чи місце проживання (місцезнаходження) неможливо встановити, а також коли інформація є анонімною і доступ до сайта - вільним, належним відповідачем є власник веб-сайта, на якому розміщено зазначений інформаційний матеріал, оскільки саме він створив технологічну можливість та умови для поширення недостовірної інформації. (п. 12 Постанови).
Відповісти
Все вірно.Позов складений відмінно. Дебілів-Кононовичів потрібно вчити тільки так. А за гроші громадяни не переживайте.Ці кононовичі гроші здобувають не чесною працею. Вони взагалі за своє життя чесно копійки не заробили.Тільки потрібно було виставити тисяч зі 100. Ви що думаєте,вони в кпу сидять за ідею, звичайно що ні. Нарешті ці два паскудники-жиди отримають по заслузі за брехні!
Відповісти
Паскудники-жиди - це ті на кого працює Ігор Поліщук :)
Відповісти
В даному позові достатньо доказової бази щоб покарати наклепників. Потрібно вчитися відповідати за свої вчинки гривнею. З цього приводу є роз*яснення Пленуму Верховного Суду України.
Відповісти
Це ж не він. Це Товстенюк купував і гроші з багодійного фонду виділяв. Він приклад показує, що лучани бидло, яке за гроші голосує.Цей Товстенюк створює видимість роботи, щоб грошенят побільше витягнути. Скоро наступні вибори і знову підрядники, ...віідкати і грошики потечуть йому в руки. Красавчик цей Товстенюк самого Палицю дурить і грошенята тирить. За чим дивиться Палиця???
Відповісти
Если подпишетса завтра янукович , то что на януковича подаватимете позов?
Відповісти
Может ето и Кононовичей стаття, но где доказательства что ето те Кононовичи и они ету статтю выложили? Как такой депутат может такое писать, он что не знает что ето интернет и тут есть все? И что Кононовичей по Украине больше нет?
А если завтра напишут статтю на Кононовичей и подпишутся етим депутатом, то ето уже война будет, и кто скажет что ето Кононовичи писали, может ето заказная стаття ,а Кононовичей прописали? У Кононовичей есть тоже право на вільну думку погляди захищені Конституцією України. Це заказна стаття, а хто виложив хай знайдуть. Можливо там є і правда в цій статті, кожен зробить сівй висновок.
Відповісти
Конретніше, що там і за що Лазорко захотів від Калахана?
Відповісти
Останні новини
Луцького депутата знайомі вважають аморальною людиною та злочинцем. ДОКУМЕНТ
16 жовтень, 2013, 12:41