Лучани незадоволені будівництвом храму через електричний кабель. ФОТО

Лучани незадоволені будівництвом храму через електричний кабель. ФОТО
Мешканці багатоповерхівки на Кравчука, 12 нарікають, що через дитячий майданчик в їхньому дворі проклали силовий кабель, тому дітям там небезпечно гратися.

Кабель проклали до храму Благовіщення Пресвятої Богородиці, який будується неподалік.

Це питання навіть стало предметом розгляду на постійній комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

За словами представника департаменту ЖКГ Луцької міської ради Ольги Люфт, порушень при прокладенні кабелю не було. До того ж віряни пообіцяли облаштувати нові пісочниці на дитячому майданчику.

За словами старости храму Благовіщення Пресвятої Богородиці Олександра, кабель прокладали ще на початку літа. Він дивується такій реакції сусідів. Каже: всі документи в порядку, є навіть лист від головного енергетика області.







Чорнобривці ростуть саме над місцем, де проходить кабель
Чорнобривці ростуть саме над місцем, де проходить кабель


Будівництво храму триває:











Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: церква, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тільки грішні діти в зоні небезпеки ))
Відповісти
Господа журналісти! Ви би спочатку розібрались в цієї ситуації, залучили би фахівців, а потім друкували подібні статті. По цьому питанню вже розбиралися не одні установи. І там с цим кабелем все нормально. По-перше кабель закопаний на відповідно до вимог законодавства глибину, по-друге від не оголений, і щоб дитина до нього докопалась і його якимсь чином пошкодила, ця дитина має бути 2-ух метровим ростом и біцепсами як у бодібілдера! Так що не пишіть того, в чому не розбираєтесь.
Відповісти
а навіщо масово вирубувати дерева задля будівництва великої кількості храмів? адже в природі також є частинка Бога. а ви її масово руйнуєте. Бог є скрізь а не тільки у храмах. мало того офіційна релігія часто взагалі безбожна. щось від кількості храмів життя в Україні не покращилось як і мораль
Відповісти
А чого ж ви не покращуєтесь. То Бог винен чи ви?! А коли дерево впаде на вашу диьтину чи вашу хату, то буде в тій природі Бог чи ні? Чи толі теж церква зі священиком винні будуть?! Бог дав людині розум і вам у тому числі, а ви поки дійшли до церкви, його розгубили. Є таке прислів’я: "Якщо Бог хоче наказати людину, він забирає в неї розум". про кого - не здогадуєтеся?
Відповісти
Підтримую цього дописувача! Краще на ті гроші що будуються безліч храмів, побудувати сиротинці, доми милосердя і т.д. А Храмів у Луцьку більш ніж вдосталь.
Відповісти
Черговий ларьок з хрестом...(((
Відповісти
кожному прихожанину - по попу, кожному попу - по храму!
Відповісти
Останні новини
Лучани незадоволені будівництвом храму через електричний кабель. ФОТО
15 жовтень, 2013, 08:54