Влада Волині працює у звичному режимі, кажуть в облдержадміністрації

Влада Волині працює у звичному режимі, кажуть в облдержадміністрації
Другого грудня волинські чиновники працюватимуть у звичайному режимі, - заявив голова Волинської облдерджадміністрації Борис Клімчук.

Також він подякував правоохоронцям за дотримання спокою і правопорядку в регіоні, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Зауважимо, що 2 грудня до Клімчук на оперативну нараду прийшли політики та громадські активісти, які підтримують євроінтеграцію України.

Вони вимагали, аби губернатор та голова обласної ради Володимир Войтович подали у відставку.

Візит політиків відбувався під "супровід" кількатисячного студентського мітигу під стінами ОДА: студенти прийшли сюди ходою з Театрального майдану.

Керівники області на вимоги опозиціонерів не пристали та заявили, що продовжать працювати.

Варто відзначити, що влада трьох міст - Івано-Франківська, Львова та Тернополя - приєдналася до національного страйку, який в Україні оголосили 2 грудня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Климчук підтвердив своє істинне обличчя. Перебування в Литві його нічому не навчило. Геть такого пристосуванця.
Відповісти
Яка відставка? А хто замість них буде? Не розводьте анархію!!! Не маніпулюйте дітьми!!! Шановна опозиція ви хочете за рахунок цих дітей, студентів, прийти до влади!!! Використати їх в своїх інтересах!!! Я памятаю що у 2007 році збирали підписи за відставку Шиби!!!! Який розкрав місто і зараз знову рветься до влади!!! Чи наприклад Бондар, теж нічого хорошого, що він зробив для міста не можу згадати!!!!! Це іде бородьба не за свободу України, а старі політики пруться до влади!!!! Ганьба!!!!
Відповісти
революціонери, знайдіть серед вас найрозумнішого – і якщо спроможні, складіть план дій чіткий. кричати всі вміють. а робити речі реальні, тим паче, для мешканців області - одиниці. решта - лише класти собі у кишені....(((((
що клімчук з войтовичем людей били на майдані у києві? Що вони вам поганого зробили? Чи просто соромно зізнатися, що знову у керівне крісло губернатора чи голови обласної ради хочеться? Ще мало похазяйнували для себе? За Борги Шиби Романюк досі розплачується. Показав себе як господарника Богдан на всі 500%. А Бондарю запасів на зиму не залишилося? Чи нема чим обігрівати чотири маєтки, які за час губернаторства збудував? а Гузю аби кричати. Працювати ж люди не вміє. Амбіцій забагато. Не зря з міськради виперли. Люди на майдані схаменіться. За кого стоїте? Оце омріяна влада, яку на заміну прийде? Вони про вас дбатимуть? Це команда професіоналів? Це люди, які дбають вашими руками за свої інтереси…….
Відповісти
подивись на себе..підніми дупу з крісла або на майдан або до "матушкі - Расеї"..розвилось швалі всякої
Відповісти
Останні новини
Влада Волині працює у звичному режимі, кажуть в облдержадміністрації
02 грудень, 2013, 11:23