У луцькій школі відкрили скандальний спортзал. ВІДЕО

У луцькій школі відкрили скандальний спортзал. ВІДЕО
У луцькій школі № 9 відкрили відремонтований спортзал, через який виник скандал.

Нагадаємо, понад місяць тому волинські ЗМІ опублікували інформацію про те, що гроші на ремонт спортзалу збирали з батьків учнів, хоча на це виділили кошти з міського бюджету, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

За словами міського голови Миколи Романюка, на проведення капітального ремонту в ЗОШ №9 міська рада виділила більше мільйона гривень. У спортзалі не лише замінили підлогу, але й облаштували нову теплокамеру з перекриттям, виконали внутрішні оздоблюванні роботи. Коштів міста повністю вистачило.

Щодо інформації про збір грошей з батьків мер переконує, що фахівці міської ради усе перевірили.

«Нашим відділом по протидії корупції міської ради завершено службове розслідування. Я ще не бачив його результатів, але оде можу сказати - факт того, що збирали гроші з батьків на ремонт цього залу, він не підтверджений», - каже посадовець.

Інформацію спростовує і директор навчального закладу Віктор Недужко. За його словами, дійсно гроші з батьків збирали, але не на спортзал, а на заміну у школі вікон.

По 100 гривень, переконує директор, запропонували скидатися самі батьки. Що цікаво, людину, яка збирала ці кошти, правоохоронці досі не можуть знайти.



«Всіх батьків питали. Не могли знайти хто ж це збирав. Сьогодні міліція і далі приходить в школу і опитує батьків», - зазначив директо.

Недужко впевнений - це все вороги намагаються очорнити його.

«Є в нас злопихатєлі, є в нас люди, які завидують школі. Стараються свої 5 копійок де треба і не треба вставляти», - мовив він.

Директор переконаний - його хочуть скомпроментувати через те, що скоро закінчується його контракт зі школою. Мовляв, на посаду керівника ліцею є чимало охочих.

Тим часом правоохоронці і далі продовжують розслідувати, хто в кого і на що вимагав.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може хоть щось про спортзал написали і фото виложили?!
Відповісти
Останні новини
У луцькій школі відкрили скандальний спортзал. ВІДЕО
20 грудень, 2013, 10:59
Кирил дав Ніфонту орден
20 грудень, 2013, 10:52