Лише 5,6% українців за рік відчули «покращення», - опитування

Лише 5,6% українців за рік відчули «покращення», - опитування
Понад 50% українців стверджують, що їхній добробут в 2013 році погіршився, 42,6% не побачили змін, 5,6% заявили про "покращення".

Такі дані опитування, проведеного 20-24 грудня фондом "Демократичні ініціативи" та Українським центром економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, пише lb.ua.

Також 66,5% опитаних заявили, що економічна ситуація в Україні погіршилась протягом 2013 року, 25,7% вважають, що економічна ситуація не змінилася, 5,6% - покращилась, а 2,2% не змогли відповісти.

Щодо соціальних виплат, то 40,1% опитаних вважають, що соціальний захист (соцвиплати, допомога, субсидії) "погіршилась", 39,2% - "не змінилися", 13,9% - "покращилась", і 6,7% респондентів не змогли відповісти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та їх певно і в обличчя усі знають))
Відповісти
Такого "покращення" не було вже 10 років,гроші ,які заробила Камінь-Каширська міська рада заморозили.Ні садки відремонтувати,ні дороги,нічого і пільги забрали,не платять за рецепти,путівки пропали.Соціальний захист погіршився у рази.Бюджет хочуть прийняти- міліції 18млр гривнів ,а медицині 9млр грн.Геть таку владу.
Відповісти
-ти покращення бачиш?
-ні!
-а воно є!
Відповісти
Останні новини
Лише 5,6% українців за рік відчули «покращення», - опитування
27 грудень, 2013, 14:47