Волинські владці і нардепи «заваяли» звернення до комітету Верховної Ради

Волинські владці і нардепи «заваяли» звернення до комітету Верховної Ради
Шестеро нардепів від Волині підписали звернення до бюджетного комітету ВРУ щодо фінансування «робіт капітального характеру» в області, над яким попрацювала волинська влада.

Про це розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради у вівторок, 14 січня.

За словами губернатора Волині, нардепи із головою Волиньради Володимиром Войтовичем «заваяли» звернення голові комітету з питань бюджету Євгенію Гєллєру про фінансування робіт капітального характеру в регіоні.

Так, підписалися під цим зверненням позафракційні нардепи Ігор Єремеєв, Степан Івахів, Сергій Мартиняк, комуністи Адам Мартинюк, Василь Демедюк та регіонал Григорій Смітюх.

«Бюджетний комітет пропозицій губернаторів не розглядає. Це база для того, щоб апелювати до бюджетного комітету. Бо комітет звернення губернаторів, міських голів і голів облради не розглядають. Але ми вважали за необхідне п’ять копійок своїх вставити до того, що сказали депутати», – додав Борис Клімчук.

Як зауважив губернатор Волині, до листа нардепів облдержадміністрація додала технічну документацію, яка погоджена центральними органами виконавчої влади – головними розпорядником коштів держбюджету та Мінфіном, а перелік погоджений Кабміном.

«Я не думаю, що Євген Борисович (Гєллєр, - ред.) такі аргументовані листи коли-небудь отримував», – резюмував Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські владці і нардепи «заваяли» звернення до комітету Верховної Ради
14 січень, 2014, 14:04