На Волині з снігового полону визволили два автобуси

На Волині з снігового полону визволили два автобуси
Рятувальники допомогли двом автобусам визволитися з снігових заметів.

Так, поблизу села Гектари Горохівського району рятувальники з Берестечка витягнули із кювету рейсовий автобус «Тернопіль – Шацьк», який перевозив сім пасажирів, - повідомили у прес-службі обласного управління ДСНС.

Через обледеніння дорожнього покриття автобус "злетів" із дороги. За допомогою тросу рятувальники повернули транспортний засіб на дорогу. Однак, через снігові перемети за декілька кілометрів їм довелося знову надавати допомогу цьому автобусу, а також водіям чотирьом легкових автомобілів.

Поблизу села Воютин Луцького району у снігові замети також потрапив автобус. Пожежним автомобілем рятувальники вивільнили його із снігу.

На наступні дві доби на території Волинської області оголосили штормове попередження: очікується різке зниження температури до -20 градусів за Цельсієм, опади у вигляді снігу і сильний поривчастий вітер.

У містах, районних центрах області розгорнуть пункти обігріву, де громадяни зможуть отримати прилисток від холоду, гарячий час та їжу.

"Вирушаючи в дорогу, водіям слід мати в автомобілях снігову лопату, по можливості цепи проти ковзання на ведучі колеса, трос, запас води, термос із гарячим чаєм, заряджений мобільний телефон, теплі речі та достатній запас пального", - кажуть в прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода, ДСНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині з снігового полону визволили два автобуси
21 січень, 2014, 16:18