Відомий футболіст у Росії розповідає правду про Україну

Відомий футболіст у Росії розповідає правду про Україну
Захисник московського "Локомотива", уродженець Волині Тарас Михалик в Росії зайнявся просвітницькою роботою.

Він дуже переживає з приводу ситуації в Україні і показує своїм одноклубникам правду про події в Україні, - пише ТСН з посиланням на "Сегодня/Спорт".

"Зрозуміло, що перші думки зараз не про футбол, а про Україну. Я не хочу її поділу. Хочу, щоб все було мирно. Виходить, домагалися свого, а зараз країну почали ділити на Захід і Схід, Північ і Південь. І так вже стільки людей загинули, пропали, постраждали - а політики на людських жертвах вирішують свої питання. Я проти цього", - каже футболіст.

Він зазначив, що хоче, щоб Україна була єдиною - з Кримом, Львовом, Донецьком, а не кожен сам по собі.

"Зв'язався з Погорєловим - воротарем "Таврії". Каже, ледве виїхав з Криму на Київ - всі ці блок-пости... Зараз мені Кучук (тренер "Локомотива" - ред.) говорить, мовляв, в Україні оголосили мобілізацію. Приїду додому, зайду в інтернет, подивлюся... Штовхнути людей на війну - страшніше бути не може", - переконаний Михалик.

Одноклубники захисника цікавляться у нього подіями в Україні, і він намагається показати не тільки ту сторону, яку подають російські канали. Каже, так виходить, що в Україні одні екстремісти і фашисти.

"Зачекайте! Бізнесмени або айтішники, молоді і літні люди, які вийшли на Майдан, - це екстремісти? Людей дістала ця ситуація. Просто так вони б не вийшли. "Ну так, так", - кивають партнери. Вони мене просили показати їм українські канали і ролики, які я знайшов на Youtube. Дивилися і розуміли - не все так однозначно... Політики, не грайте на людських долях! Думаю, у них вистачить розуму не допустити війни", - сподівається футболіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Одесі штурмували ОДА
03 березень, 2014, 13:05
Відомий футболіст у Росії розповідає правду про Україну
03 березень, 2014, 12:59
Антивоєнні постери
03 березень, 2014, 12:33