Поблизу ОДА стоятиме «жаба, яка душить»

Поблизу ОДА стоятиме «жаба, яка душить»
У Луцьку на Київському майдані або на «п’ятачку» перед будівлею обласної податкової адміністрації невдовзі постане жартівливий пам’ятник українській «жабі, яка душить» заздрісників – проект кумедної статуї вже виготовив відомий волинський скульптор Василь Рижук.

Про наміри увіковічнити «жабу, що душить» розповів у прямому ефірі телеканалу «Аверс» голова облдержадміністрації Борис Клімчук, відповідаючи на запитання про відсутність громадської лазні в Берестечку.

«Таке у нас буває. Жаба їсть. Жаба не повинна їсти чиновників чи сільського голову. Треба приймати рішення, не боятися цього робити. Або будувати баню за свої гроші. Або впускати бізнес. Ну чому має жаба душити, скажіть, будь ласка?», - зазначив губернатор.

«Борюся я з тою жабою. Навіть є в мене така ідея, як доживу, поставити пам’ятник великій зеленій жабі. Десь там в районі Київського майдану. Може, ближче до податкової, не знаю. Автор Василь Рижук вже зліпив макет із пластиліну. Ми думаємо над цим. Це те, що інколи заважає. От зазирни до сусіда і хай воно тебе душить. Не треба зазирати! Треба кожному робити своє», - резюмував Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: ТРК Аверс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поблизу ОДА стоятиме «жаба, яка душить»
12 грудень, 2011, 15:11