«Правничий рекорд» в Ковелі: за три роки - шість тисяч клієнтів

«Правничий рекорд» в Ковелі: за три роки - шість тисяч клієнтів
Своєрідний рекорд встановили в Ковелі: волонтери громадського об'єднання за три роки надали правову допомогу шістьом тисячам клієнтам.

Безкоштовну правову допомогу надають в Центрі правової інформації та консультації при ВОГО «Центр правової допомоги», який підтримує Міжнародний Фонд «Відродження».

За характерами звернень громадян можна прослідкувати, як змінювались їх правові потреби.

На сьогоднішній день людей найчастіше турбують земельні питання та питання спадщини. Це викликано рядом змін в законодавстві, тому основна мета Центру посилити правові можливості людей, тримаючи пульс на зміні законодавства.

Також, багато людей звертаються з соціальними питаннями, адже на сьогоднішній день самостійно визначити розмір соціальної допомоги чи перевірити правильність нарахування пенсій є неможливим.

«І як показують три роки діяльності та 6000 прийнятих громадян за ці роки – Центр успішно справляється з поставленими завданнями та має чим пишатися... Щодо планів, то скажу, що їх безліч. Реалізація усіх проектів, які заплановані на 2014 рік. До прикладу, проект по насильству в сім’ї, проект по медіації (тренінг «Основи медіації для суддів», 25 березня), створення ЦПіКУ в смт Ратне та інше», - сказала голова Центру Олена Матвійчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Правничий рекорд» в Ковелі: за три роки - шість тисяч клієнтів
06 березень, 2014, 09:50