Фірми свободівця «годуватимуть» луцьких дітей

Фірми свободівця «годуватимуть» луцьких дітей
Дві фірми, до яких причетний депутат Луцької районної ради від ВО «Свобода» Вадим Веремчук, перемогли на тендері з постачання продуктів у луцькі дитсадки.

Управління освіти Луцької міської ради 3-7 березня за результатами тендеру уклало угоди на придбання продуктів для дошкільних закладів Луцька на суму 3,11 млн грн, - пишуть Наші гроші з посиланням на «Вісник державних закупівель».

ПП «Тиверія» заплатять 1,35 млн грн. за молоко 2,5% жирності. «Торговий дім «Оріана» отримає 0,90 млн грн. за сайду заморожену, 29500 кг.

«Тиверія» і «Торговий дім «Оріана» зареєстровані на Софію Березу та Юрія Ребрину, у 2012 році частки Ребрини належали Вадиму Веремчуку.

ПП «Лодомерія» за 0,87 млн грн. має поставити сир кисломолочний. Власницею компанії з часу заснування є Софія Береза, директором з 2010 і до кінця 2012 року був той же Вадим Веремчук.

У «Віснику держзакупівель» опубліковано дані про виграні тендери фірми «Лодомерія» – на 3,21 млн грн., «ТД «Тиверія» і ПП «Тиверія» – 22,89 млн грн., «ТД «Оріана» – 6,41 млн грн.

Як повідомляється на сайті ВО «Свобода», з ініціативи депутата Веремчука підприємства «Тиверія» і «Лодомерія» у 2011 році подарували двом луцьким дитсадкам холодильники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одні замінили інших, тільки ці ще гірші!
Відповісти
Це точно!!! Не встигли до кормушки прилізти і вже починають бюджетні кошти до своїх рук пригрібати. За що боролися - на те і напоролися!
Відповісти
Останні новини
Фірми свободівця «годуватимуть» луцьких дітей
17 березень, 2014, 11:11