У Луцьку чиновник мерії вдруге проігнорував громадських діячів

У Луцьку чиновник мерії вдруге проігнорував громадських діячів
У Луцьку на обговорення роботи відділу сім'ї та молоді міської ради запросили лише одну організацію з 16, які публічно висловили незадоволення роботою відділу.

Як відомо, 14 березня відбулося громадське обговорення на тему: "Робота відділу молоді Луцької міської ради за період 2013 року". На заході очікували публічного звіту начальника відділу Леоніда Лаби, який так і не з'явився, - кажуть в спілці громадських організацій "Молодіжна платформа", яка й отримала запрошення на захід.

14 березня за підсумками громадського обговорення сформували колективне звернення до міського голови Миколи Романюка з вимогою звільнення Лаби. Під листом підписалися представники 16 організацій та 4 громадські активісти.

"Така увага до начальника відділу Лаби Л.Л., вочевидь, змусила його нарешті задуматися над своєю роботою. Вперше за півтора роки, протягом яких він обіймає цю посаду, він вирішив зініціювати круглий стіл з метою "налагодження співпраці". Про захід, що має відбутися 19 березня, СГО "Молодіжну платформу" повідомили електронною поштою 18 березня близько 15:00", - йдеться в повідомленні громадських активістів.

"Жодна інша організація із тих, що підтримала та підписала колективне звернення до міського голови, запрошена не була. Час і спосіб, у який було зроблено "запрошення" на так званий круглий стіл, обурило громадські організації", - кажуть в СГО.

Насамкінець в спілці організацій кажуть, що позиція молодіжного громадського середовища залишається незмінною - звільнити Лабу з посади начальника відділу у справах сім'ї та молоді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то хто кого проігнорував тут наче 1:1 нічия
Відповісти
Останні новини
У Луцьку чиновник мерії вдруге проігнорував громадських діячів
19 березень, 2014, 08:49