Найбільше шансів очолити міліцію Волині в Балицького, - ветеран УБОЗу

Найбільше шансів очолити міліцію Волині в Балицького, - ветеран УБОЗу
Обговорення кандидатів у начальники управління МВС повинне відбуватися за участі правоохоронців-фахівців, - вважає ветеран УБОЗу Валерій Герасимов.

Сам же начальник має відповідати таким критеріям: професійність, порядність, доброчесність, об'єктивність, вимогливість. А також має вміти довести свої вимоги до підлеглих і зробити так, щоб підлеглі могли виконати роботу.

Таку думку ветеран УБОЗу висловив після громадських слухань кандидатур на посаду начальника УМВС у Волинській області у понеділок, 24 березня.

Нагадаємо, на крісло начальника міліції області є троє претендентів - керівник міліції Нововолинська Павло Алексєєнко, заступник начальника управління карного розшуку обласного управління МВС Олександр Балицький та виконуючий обов'язки начальника управління карного розшуку Василь Коваль.

"Треба, щоб начальника підтримували у колективі", - каже Герасимов. На його думку, таку підтримку матиме Олександр Балицький.

"Якщо взяти Коваля, то він не місцевий. Він служив по різних установах. Це або людина, яку хтось за собою тягнув, або його звідкись вигнали. Я не знаю, який він керівник, але чесно дивлюся, що от у нього тут немає квартири. Отже, він займатиметься тут питанням, як її отримати", - додає колишній правоохоронець.

Щодо іншого кандидата Павла Алексєєнка, то Герасимов вважає, що йому буде важко керувати правоохоронцями, адже Алексєєнко має багато досвіду служби у військах, а не в правоохоронних органах.

"Алексєєнко — це військова людина. І це різні організації: армія чи внутрішні війська і міліція — зовсім різні речі. Бо в міліції може бути таке, що капітан може керувати підполковником, тобто набагато старший по званню може керувати вищим за себе по посаді. Це зовсім інша структура. Алексєєнко, на мою думку, міг би бути хорошим начальником по громадській безпеці", - додав Герасимов.

Насамкінець Герасимов вважає, що майбутній головний міліціонер області "повинен мати холону голову ,чисті руки і гаряче серце".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"набагато старший по званню може керувати вищим за себе по посаді". А може навпаки - вищий по посаді може керувати старшим по званню, все ж таки посада визначає рівень керівництва, а підлеглий може бути старшим по званню, а може і бути без звання. Чи не так...
Відповісти
кто такой Герасимов(отстойный. ветеран.)-человек который хочет себе место, тогда пойму. для народа, тогда хоть чорт лахматый,но порядок должен быть
Відповісти
Павло Алєксєєнко - не начальник Нововолинського РВВС. Він заступник начальника Волинської школи міліції. Полковник прикордонних військ. Брав участь у захисті коси Тузла від Російського захоплення у 2003р. У корупційних схемах не помічений. Як кадровий офіцер має честь. Може саме такий керівник потрібен нашій міліції?
Відповісти
Останні новини
Найбільше шансів очолити міліцію Волині в Балицького, - ветеран УБОЗу
24 березень, 2014, 15:54