Луцькому військовому лісництву відшкодували 90 тисяч

Луцькому військовому лісництву відшкодували 90 тисяч
Луцькому військовому лісництву відшкодовано 90 тисяч гривень збитків, завданих службовою недбалістю посадовця цього держпідприємства.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері, - пише IA ZIK.

У прокуратурі завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно службової особи Луцького військового лісництва ДП «Львівський військовий комбінат» за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

Правоохоронці встановили, що економіст лісництва у 2009-2013 роках через несумлінне ставлення до своїх службових обов’язків завдала істотної шкоди Луцькому військовому лісництву. Зокрема, завищила в калькуляціях та договорах підряду на виконання робіт їх вартість, у зв’язку з чим підприємством зайво сплачено кошти.

Під час досудового розслідування вину у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення підозрювана визнала повністю. Збитки відшкодовані у повному обсязі – у розмірі 90 тисяч гривень.

Тож клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності підозрюваної з додатками скеровано для розгляду по суті до Луцького міськрайонного суду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькому військовому лісництву відшкодували 90 тисяч
01 квітень, 2014, 15:20