На луцькому комунальному підприємстві «роздають» премії

На луцькому комунальному підприємстві «роздають» премії
На КП «Луцькреклама» – найвища серед інших комунальному підприємстві зарплата загалом через активне преміювання працівників.

Про це повідомила начальник відділу фінансового контролю та аудиту Луцькради Валентина Малютіна під час засідання виконкому міськради у середу, 2 квітня.

За її словами, середньомісячна заробітна плата на комунальних підприємствах міста за підсумками 2013 року становить 2,563 тисячі гривень. Зарплата збільшилась на 226 гривень у порівнянні з відповідним показником 2012-ого року.

Найвища середньомісячна зарплата штатних працівників обсягом 3,253 тисячі гривень – на КП «Луцькреклама». Як зазначила Малютіна, це зумовлено тим, що працівникам підприємства дають преміальні заохочення до святкових дат. Таким, мовляв, є рішення керівника «Луцькреклами».

Наступне з мінімальним відривом – ДКП «Луцьктепло» із середньомісячною заробітною платою на рівні 3,252 тисячі гривень.

Підвищення середньомісячної зарплати відбулось майже у всіх комунальних підприємствах міста. Виключенням стали КП «ЛЕП «Луцьксвітло», де середньомісячна заробітна плата зменшилась на 121 гривень з 2,625 тисячі до 2,504 тисячі гривень через скорочення робочого часу, та КП «Луцькреклама», де відбулось зменшення на 828 гривень з 4,081 тисячі до 3,253 тисяч гривень, хоча підприємство зберегло лідерство за рівнем оплати праці.

Найменший рівень заробітної плати за підсумками 2013 року у штатного персоналу КП «Ласка» – 1,529 тисячі гривень.

Аутсайдер минулого звітного року за цим показником, КП «Луцький зоопарк», у 2013 році дещо покращив свої позиції, середньомісячна заробітна плата на підприємстві виросла у звітному періоді з 1,260 тисячі до 1,594 тисячі гривень.

Серед житлово-комунальних підприємств міста за підсумками 2013 року найнижчий рівень оплати праці на ЖКП №3 – 1,764 тисячі гривень, найвищий з незначним відривом – 2,282 гривень на ЖКП №2.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це КП «Луцькреклама» є паразитом, прокладкою між міським бюджетом та власником рекламного засобу.
в міськраді є відділ, що займається рекламою, вони спокійно можуть контролювати оплати за місця.
під чийого синка створено КП «Луцькреклама»?
Відповісти
Не варто перекладати з хворої голови на здорову. Соколовська знищила аналогічне підприємство при Шибі (тоді зовсім інші люди в луцькрекламі працювали), а тепер (не зважаючи на рішення сесії міської ради, яка розподіляє кошти комунальних підприємств) пробує зігнати злість на прибутковому підприємстві, бо "наближені" до неї особи не можуть забезпечити прибутків на інших КП. Перед депутатами страшно, а над підлеглими знущається!
Відповісти
Останні новини
На луцькому комунальному підприємстві «роздають» премії
02 квітень, 2014, 11:10