Волинські рятувальники перемогли на міжнародних змаганнях. ВІДЕО

Волинські рятувальники перемогли на міжнародних змаганнях. ВІДЕО
Збірна команда волинських рятувальників здобула призові місця у VII Загальнопольському турнірі з підйому по штурмовій драбині в закритих приміщеннях.

Змагання відбулися у місті Соколов Подляський Мазовецького воєводства, - повідомила прес-служба ДСНС у Волинській області.

Учать у змаганнях взяли 110 пожежників-спортсменів підрозділів Державної пожежної служби Республіки Польща, 6 волинських спортсменів-прикладників та представник команди м. Бреста Республіки Білорусь.

За підсумками двох спроб перемогу в турнірі виборов член команди УДСНС у Волинській області - майстер спорту міжнародного класу Олександр Андрійчук. Він зумів піднятись у вікно 4-го поверху учбової башти за 13,3 секунди, що стало новим рекордом цього спортивного майданчику. Ще один представник Волині – майстер спорту Андрій Поліщук зайняв 4-місце.

Переможця та призерів змагань привітав заступник коменданта Мазовецького регіонального управління Державної пожежної служби Республіки Польща полковник Збігнєв Счигель, вручив їм призи і дипломи.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські рятувальники перемогли на міжнародних змаганнях. ВІДЕО
12 квітень, 2014, 12:20