У мерії Луцька звинуватили депутатів у популізмі

У мерії Луцька звинуватили депутатів у популізмі
У мерії Луцька прокоментували звинувачення, які пролунали від членів "регламентної" комісії міськради, щодо роботи перевізників.

Нагадаємо, 18 березня в комісії заявили, що право безплатного проїзду в громадському транспорті - тролейбусах та маршрутках - мають 50 категорій пільговиків, та звинуватили перевізників, мовляв, в маршрутках повідомляють лише про 10 категорій, а решту приховують.

Натомість заступник міського голови Тарас Яковлев називає таку заяву "безпідставним формуванням негативної думки про політику ведення господарської діяльності" та популізмом.

Зокрема, посадовець пояснює, що перевізникам компенсують витрати за перевезення пільговиків, але з державного бюджету надходить лише частина коштів, та й та передбачена для пасажирів електротранспорту.

"А тому поряд із законодавчо сформованим списком усіх пільгових категорій громадян, які мають право безкоштовного проїзду в пасажирських автобусах і тролейбусах, необхідно враховувати неможливість такого безкоштовного перевезення пасажирів самими перевізниками", - каже Яковлев.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У мерії Луцька звинуватили депутатів у популізмі
14 квітень, 2014, 12:45