«Бешенство матки у вас у всех», ‒ Жириновський про жінок Майдану. ВІДЕО

«Бешенство матки у вас у всех», ‒ Жириновський про жінок Майдану. ВІДЕО
Лідер ЛДПР Володимир Жириновський влаштував скандал в п’ятницю вранці перед початком пленарного засідання Держдуми.

Під час цього він образив вагітну журналістку, ‒ пише Лівий берег з посиланням на «РИА Новости».

Кореспондентка МІА «Росія сьогодні» під час підходу до преси Жириновського запитала, чи варто Росії вводити відповідні санкції на введену Україною заборону на в’їзд росіян. У відповідь Жириновський почав викрикувати образи на адресу журналістки, а потім ображати й тих, хто за неї вступився. Мабуть, він вирішив, що вона українська журналістка, оскільки кричав при цьому про Майдан, зокрема ображав українських жінок.

«Які санкції? Так, по-доброму треба, ласкою треба! Де там ці придурки, сюди йди!» ‒ сказав він, звертаючись до однопартійців.

«Сюди йди теж, журналістка ! Давай, я вимовлю, а ти підбігаєш і починаєш її жорстко ґвалтувати... Христос воскрес! Воістину воскрес! Христос воскрес! Воістину воскрес!» ‒ кричав Жириновський.

Колеги журналістки з парламентського пулу оточили дівчину, не даючи підійти до неї. Кореспондентка «Інтерфаксу» спробувала втихомирити депутата, звернувши його увагу, що він, крім іншого, ображає вагітну. Однак це не зупинило Жириновського і він переключився на неї: «Ви будете позбавлені роботи в «Інтерфаксі», все! Є питання ще?»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
падло кончене !!!!!
Відповісти
Заборонити Едельштейну, приїзджати на Україну, як там він казав, що розшукав "свою" батькувщину на Рівненщені на могилі діда навіть сльозу пустив, собака дика, приїжджав щоб деревообробну фабрику відтяпати, криса путінська!!! жириновський - ворог всіх українців!!!!!
Відповісти
якраз і є справжнє обличчя Росії. Її найяскравішший представник. Все що думають і путін і його земляки він висловлює відкрито. Тому і тримається стільки років у владі. "вєлікій руSSкій народ" мусить через когось виражати свої думки. Саме Жиріновський і є цим рупором. Гласом народу. І нема потреби ліпити на кожному каналі "Єдіная страна". всім відомо що це брехня. Росіяни "толерантні" доки у меньшості. Он як регіонали оскалились відчувши підтримку рашки-парашки. А якіж були тихі та смирні кілька тижнів тому. Не вірте москалям. До речі, нашим місцевим теж. Де були "радянські німці" коли йшла війна з Німеччиною, де були американські японці під час війни, а наша місцева п"ята колона сходки комуняцькі збирають підпільно, або моляться за чужу армію. Терпіння українці, схоже, безмежне. Аж доки в кайданки не закують, та батогом не вперіщать. Тоді смакатись починає. Але уже, як правило, пізно.
Відповісти
г'уський жид Эйдельштейн.
клоун при дворі пукіна, шут, це модно.
народив лише одного сина, і той його цурається, носить прізвище матері.
він - це лице братнього російського уряду.
можна навіть сказати, що кісєльов - рот путіна, а жирік - підсвідомість путіна.
свита робить короля...ля..ля.ля..ля...)))
Відповісти
Бидло є бидло!!!!
Відповісти
хворий, і не лікується!?
Відповісти
Придурок
Відповісти
Останні новини
«Бешенство матки у вас у всех», ‒ Жириновський про жінок Майдану. ВІДЕО
18 квітень, 2014, 12:34