Центральну частину Ковеля хочуть реконструювати

Центральну частину Ковеля хочуть реконструювати
Влада Ковеля хоче провести комплексну реконструкцію кварталу, обмеженого вулицями Незалежності, Сагайдачного, бульваром Лесі Українки та річкою Турія.

Відповідне рішення прийняла Ковельська міська рада, повідомляють у мерії.

Проект реконструкції кварталу передбачає провести планомірне впорядкування територій центральної частини міста шляхом модернізації старих будинків, ліквідації аварійних і малопридатних для проживання з метою використання вивільнюваних ділянок для розміщення нових житлових будинків, проведення озеленення кварталу, облаштування спортивних і дитячих майданчиків, куточків відпочинку тощо.

Для забезпечення належних умов експлуатації існуючої забудови в складі детального плану кварталу буде проведено розподіл територій згідно з державними будівельними нормами, стандартами і правилами.

Також визначено, що на період проведення проектних робіт заборонено здійснення будь-яких дій, спрямованих на розширення прав власників об’єктів, розташованих у кварталі, що підлягає реконструкції, та заміні застарілого житлового фонду.

Ця вимога стосується надання нових земельних ділянок та надання дозволів на нове будівництво, приватизацію аварійних та непридатних для проживання будинків.
У міськраді просять подавати пропозиції щодо розробки містобудівної документації в письмовому вигляді у відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету протягом місяця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Центральну частину Ковеля хочуть реконструювати
06 квітень, 2012, 14:05