«ПортCity» готують до відкриття. ФОТО

«ПортCity» готують до відкриття. ФОТО
У Луцьку готують до відкриття торгово-розважальний центр «ПортCity».

Під час прес-конференції 16 травня керівник відділу маркетингу ТРЦ «ПортCity» Галина Химчик повідомила, що загальна площа центру 54 тисячі квадратних метрів. Тут розташовані понад 115 магазинів.

Центр має 10 закладів харчування та кілька розважальних зон.

Площа ролледрому - 2000 квадратних метрів. Є також спортивна арена, з інвентарем та інструкторами. Кінотеатр «Premier City» має чотири зали. Боулінг-клуб - 12 доріжок.

Загалом торгово-розважальний центр має три рівні та підземну парковку.

У «ПортCity» тривають останні приготування до відкриття.

ДИВИТИСЯ ЩЕ ФОТО ІНТЕР’ЄРУ ТРЦ «ПОРТCITY»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ПортCity
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуєм жидомасонам за можливість спускати бабло і купувати речі з накрутом 300%
Відповісти
Хто Вас заставляє туди ходити і "спускати бабло"? Купуйте в секонд хенді.
Відповісти
тепер лучани і гості міста будуть гулятиі ховатись від непогоди не в ЦУМі, а в новому торгівельному центрі. Лише одне питання - платіжна спроможність нашого населення зможе втримати такого "гіганта" на плаву?
Відповісти
Збитковий проект.
Акціонери втратили відчуття реальності.І війна на порозі.
Відповісти
ті його й не мали...гроші зароблені Курченками кучм і дальше працюють на їхні сімї
Відповісти
Подивилась, облизалась. Маю двох дітей і не можу знайти роботи, хоч і з вищою освітою. Так що мені особисто і моїй сім'ї все оце до спини.На Україні не оголошена війна, а тут стільки грошей. А вони кричать:останнє віддайте. бо армія гола. Скільки можна бронежилетів для наших хлопців було купити на оте все... І не тільки бронежилети.
Відповісти
В цьому ж таки торгово-рощважальному центрі залишаються ще вільними чимало вакансій, аби було бажання працювати!
Відповісти
Та вони одні з перших переказали гроші на армію! Ех ви!
Відповісти
Вкрали мільярди ! Переказали аж пару мільйонів ! Які вкрали на волинь торфі!
Відповісти
фото було з Русланою курчака та єрємєєвців...після фото голосували закони олійника...зараз кажуть нє..вони і ви..щурі і свині
Відповісти
люди добрі вам не вгодити так погано і так зле
Відповісти
Порт сити ждет судьба Буратино и Цума...
Відповісти
да-да саме 300% і більше, самі орендодавці казали, що маржа повинна бути 300-400%
Відповісти
це все побудовано за податки які не сплачені до бюджету
Відповісти
Оренда в середньому 50$ за квадратний метр!
Відповісти
А де банк їх? Там така завідувачка))))
Відповісти
А я ни на открытие ни так в Порт Сити не пойду и ходить не буду. Как говорит мой брат "я не на столько богат, чтобы покупать порченые продукты"...
Відповісти
"вок" станет ещё богаче
Відповісти
Переглядаю матеріали «Волинь Пост» регулярно і давно. Вперше засумнівався, чи варто писати комент. Побачене і прочитане, в т.ч. коментарі, викликали суперечливі почуття. З одного боку, в Луцьку крім Любарта, старого міста, Стиру нема на що дивитися і куди піти. Усе решта – банальна провінційність з явними ознаками деградації. Справедливості ради слід зазначити, що деякі облцентри і такого не мають, наприклад, сусіднє Рівне. Тому, якщо зосередитися виключно на факті появи такого ТРЦ, то це безумовно додасть певного драйву в соціально-культурне життя не лише міста, але й занепалого регіону. З іншого боку, зовсім інші почуття виникають, коли починаєш задумуватися над походженням коштів, на які це все збудовано. Зрозуміло, що це кошти від нечесно виграних торгів на поставку палива для бюджетних організацій, від несплачених податків, від економії на мізерних зарплатах робітників та жахливих умовах їх праці. Тобто це гроші, вийняті з кишень кожного з нас. Тому і коменти такі в’їдливі і недоброзичливі. Бо навіть пересічні люди добре знають справжнє нутро власників цієї розкоші. Особливо сумно, що ці хлопці ще й представляють інтереси значної частини волинян в парламенті. Сумно, тому що, знаючи, хто ці хлопці насправді, ми все одно обираємо їх, щоб вони захищали наші інтереси. Насправді ж, вони проривалися до Верховної Ради, використовуючи ті ж методи, які вони практикують у своєму бізнесі. І проривалися вони виключно для того, щоб і надалі зберігати цю систему, в якій ми для них в кращому випадку електорат, а на загал просто бидло. Сумно й тому, що для них вже відомо, хто буде наступним президентом. Бо вже їм і їм подібним вдалося переконати електорат, що вибори мають відбутися в один тур, бо інакше саме у випадку другого туру Путін нападе і забере східні області. Ніби Порошенко вже на наступний день після обрання задасть такого прочухана Росії, що вона відразу віддасть Крим і ще й вибачиться за завдані незручності. А за кого голосувати нам теж регулярно і ненав’язливо вдовбують в голови з ящика канали тих же олігархів, розказуючи про нібито об’єктивні результати соціологічних опитувань. Тобто усе вже зроблено. Власне, нічого нового: так робиться уже 20 з гаком років. Олігархат живе і процвітає, а ми виживаємо і конаємо. Отже будьмо певні – попереду нові майдани, нові небесні сотні, а може й не сотні… А так хочеться положити цьому край! Так хочеться дочекатися того Майдану, на який виведуть власників ПортуСіті і всіх їм подібних, і розкажуть про всі їх діла. А потім буде чесний і справедливий суд. І всіх їх, як казав великий Тичина, « до ‘дної ями».
Відповісти
Такі проекти будують на кредитні кошти. Неучі!
Відповісти
Кредити, які потім не віддають. Хай би краще людям заборгованість за молоко віддав.
Відповісти
Такі проекти окуповуються за 5-10 років. Враховуючи рівень доходів лучан і всіх волинян, відвідуваність цього закладу (не з метою подивитись, а з метоющось купити) будедосить низькою. Отже легко можна спрогнозувати, що окупність зашкалить за 10 років. А звідси легко можна зробити цілком логічний висновок, що, зважаючи на рівень кредитних ставок, які в Україні за останні 5 років не знижувались нижче 20%, то ніхто за такий кредит ніколи не будуватиме. Такий кредит можна взяти максимум на 0,5-1 рік. Закордоном таким як Єремеєв кредитів не дають. То звідки гроші, горе-експерте?
Відповісти
За гроші з газу( повітря) Фірташа. Розумник.
Відповісти
кредити?бери ти...або стори зразу банк ..рефінансує держава..а мама в селі раком стоїть на городі..виучила..
Відповісти