У Луцьку назвали кращого учня. ФОТО

У Луцьку назвали кращого учня. ФОТО
Кращим учнем 2013 року в Луцьку став Роман Король, учень 11 класу Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука.

19 травня в міському Палаці культури вшановували обдаровану учнівську молодь навчальних закладів, - повідомили у прес-службі міськради.

Тих, хто з юних років утверджує своєю творчістю, розумом не лише славу навчального закладу, а й міста, області та держави.

У вітальному слові міський голова Микола Романюк сказав: «Сьогодні у цій залі ми бачимо кращих з кращих. Це молодий цвіт нашого міста. Нагородження кращих учнів уже стало доброю традицією. Цього моменту чекають діти та їхні педагоги. Також із нетерпінням цього очікують і батьки, адже їм приємно, коли їхня дитина виходить на цю сцену та отримує нагороду».

Міський голова подякував дітям, які постійно навчалися, вдосконалювалися, здобували додаткові знання.

Також слова вдячності висловив педагогам за те, що вони змогли розгледіти в дітях талант та допомогли йому розвинутися, а батькам - за постійне сприяння та допомогу.

Представники влади нагородили учнів у номінаціях «Навчальні творчі досягнення», «Художні творчі досягнення», «Винахідник та раціоналізатор», «Високі спортивні досягнення» та інших.

Переможцем конкурсу «Учень року - 2014» став Роман Король, учень 11 класу Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука (І місце у Всеукраїнській олімпіаді з екології, ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з хімії, І місце у Всеукраїнському конкурсі-захисті (секція хімія), І місце у Всеукраїнському турнірі юних біологів), член збірної команди України на міжнародну олімпіаду з хімії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рома няшка!)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку назвали кращого учня. ФОТО
20 травень, 2014, 07:46