Військові загинули через некомпетентність керівництва, − російський журналіст

Військові загинули через некомпетентність керівництва, − російський журналіст
Російський військовий журналіст Аркадій Бабченко (на фото), який зараз перебуває в Донецькій області, вважає, що причиною загибелі військових під Волновахою стала некомпетентність.

Про це він написав у Facebook, - пише Gordonua.com.

Бабченко, зокрема, зазначив, що загін допустив помилку, коли пересувався без повітряного прикриття, не повернувся в пункт постійної дислокації або на найближчий укріплений блокпост і зупинився на ночівлю біля узбіччя.

"Ну, це взагалі вже верх некомпетеності. Я не знаю, чим думали люди, що прийняли таке рішення, але кожен душара (солдат, - ред.) знає: ночівлі проводяться тільки на відкритій місцевості, окопавшись і виставивши секрети (сторожові пости, - ред.). Для цього навіть військове училище закінчувати не треба. Це взагалі просто ази", - написав журналіст.

В умовах, коли військових не пустили в населений пункт, вони повинні були розуміти, що їх місцезнаходження відоме противнику, а значить - готуватися до можливої ​​атаки, - підкреслив Бабченко.

"Підсумок закономірний. Звинувачувати українській армії, окрім самих себе, нікого. І якщо на блокпостах навколо Слов'янська силовики воювати вже навчилися, то з підготовкою у решти частин, мабуть, такий же повний крах, що й місяць тому. Висновок - українську армію чекають нові втрати", - резюмував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 36
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
загинули невинні люди, що він пише, яка некомпетентність??? ти дибіл, а не журналіст! хто дав право йому таке написати?! журналісти повинні писати правду, а не давати характеристику компетентності людей, яких послали туди правду кажучи НІЗЧИМ!! в сепаратистів, яка зброя, яке обмондирування!! а що у нас звичайний одяг, ніякого захисту...(( ганьба таким журналістам...Вічна пам'ять загиблим !
та співчуття їх родинам......
Відповісти
та це не дивно, що він пише брехню, російські журналісти просто не вміють писати правду
Відповісти
Ну обережніше трохи. Це якраз той журналіст, фото якого в Криму і на Донбасі розвішані як лютого ворога і зрадника Росії. І він був на Майдані з нашого боку...
Те, що так говорить про біду - жорстко, звичайно, але то є його оцінка обраної тактики/позиції зі свого військового досвіду (і аж ніяк не виправдання терористів чи захоплення ними)...
Відповісти
яка оцінка?? ви про що?!!! те що він наших військоих називає некомпетентними?? А хто їх не навчив?? влада розпустила всю армію, влада не підготувала їх до війни!!
Відповісти
Мова не йде про рядових солдат. Мова йде про офіцерів, адже якесь начальство мусило бути, хтось керував пересуванням, віддавав накази???
Ви, як тільки довідалися, що журналіст - російський, одразу ж почали заперечувати його думку.
Відповісти
про владу слабо йому написати, що це вона винна?? що до такого довела все що зараз відбувається???!
Відповісти
З цього моменту докладніше. Яка влада винна? Армія розвалилася не вчора.
Відповісти
прав он. а у граждн наших на слово "русский" рефлекс собаки Павлова.
правительству пора бежать. пока есть возможность добраться до Борисполя.
Відповісти
нашій владі, що досі не забезпечила військових усім необхідним.Сладається враження, що усі кошти для армії розкрали.
Відповісти
Краще би вже мовчав. Вертайся в свою Росію, там і коментуй події своєї країни, а від нашої руки геть. Хлопці загигули за волю і свободу своєї країни і людей. Росіяни так не вміють і неможуть. Вони боягузи
Відповісти
Депортувати всіх російських "псевдожурналістів" а по простому вилупків, які тільки і вміють писати статті на замовлення фсб.
Відповісти
"Правый Сектор" намерен пожаловаться в Гаагский международный трибунал на сепаратистов за нарушение правил ведения войны и бесчеловечное отношение к противнику. Когда бойцы "Правого Сектора" при шквальном огне ложатся в укрытие, то ополченцы начинают кричать в мегафон "Кто не скачет - тот москаль". Далее следует практически 100%-я гибель "правосеков" - либо от пуль ополченцев, либо от своих, если отказываешься прыгать...
Відповісти
і толку?? суд розгляне це в першу чкергу?? скільки часу чекати розгляду?? що через суд можна добитися миру?? це смішно!! чи можливо суд винесе рішення для сепаратистів покинути Україну, і вони візьмуть і мирно поїдуть??! маячня!
Відповісти
якщо хтось не зрозумів , що фіг придумав новий анекдот, про ПС
Відповісти
Ви вважаєте доречним на цій сторінці анекдоти розміщувати?
(
Відповісти
некомпетентність влади 100%, та не людей яких туди послали на смерть! влада туди зад боїться поткнути, а людей відправляють... ніхто навіть не думає щось вирішити, докрадуть все що залишилося від України і повтікають як яник, азіров та інші гниди!
Відповісти
хто смілий з кандидатів в Президенти поїхати на гарячу точку?? га?? а ніхто!! всі хочуть до влади, а поїхати і побачити все на власні очі що там зараз робиться страшно за свою сра***?? а невинних ні в чому людей не жаль?? це простий народ такого наробив??? це все влада!! а людям гинути???
Відповісти
А я думав, що військові загинули через сеператистів і злочинців, які напали на військових, що захищали українську незалежність.
Відповісти
так сепаратисти і напали на військових!!
Відповісти
Цей журналіст в чомусь правий
Там дійсно необстріляні хлопці
Просто діти
Декілька професіоналів і цих втрат могло би і не бути
Відповісти
їхні-птушники
Відповісти
то чому ж не поїхали туди професіонали?? може ти такий смілий поїдеш і покажеш професіоналізм??
Відповісти
Ти не Україночка ти дура
Я, коли прийде мій час без пафосу і піару поїду
Свій страх я перевірив з першого дня на майдані
З нашої редакції один вже поїхав
А чи допомагаю я військовим в коментарях писати не буду а у вічі скажу
Хлопців дійсно дуже шкода
Герої не вмирають !
Відповісти
Володимир Пащенко Сьогодні, 18:11
Ти не Україночка ти дура
Відповісти
сам дурак!
Відповісти
До 26 мая никакие части оттуда отводиться не будут - они необходимы власти там для обеспечения "процента принявших участие" в президентских выборах 25 мая в Донецкой и Луганской областях.
Відповісти
та й піял виборів їх звідти не відведуть! думаєш після вибоів все закінчиться?? навряд...
Відповісти
та й після виборів їз звідти не відведуть! думаєш все 26 закінчиться?? навряд...
Відповісти
100% согласен!
Созванивался со своими товарищами, они тоже говорят, что командование их тупо подставило. Кинули как котят
Відповісти
частково пр правий, але хочеться вірити в краще.
Слава Героям!Велике співчуття рідним загиблих!
Молімо Бога, щоб якнайшвидше прийшов на нашу землю мир, бо ми вже досттньо сплатили за нашу свободу.
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=z9sVlYtNSaY#t=338
Відповісти
придуркі перш ніж шось погане писати навидіть справкі
http://www.youtube.com/watch?v=XyJvqjq0emg
Відповісти
Якщо відкинути емоції, то слід визнати, що автор має рацію, і за це не варто його матюкати. На жаль, доводиться вчитися на таких страшних помилках…
Відповісти
Таке не прощається,ні терористам ні місцевим даунбасам, нах.. нам ці зрадники, ці невинні люди втратили життя за тих скотів совкових.Турчинов бля..ь говорив ми будемо призивати тільки досвідчених призовників а не молодих, гляньте на роки народження тих дітей яких принесли в жертву.СУ"и
Відповісти
Чому ми волиняни маємо захищати донецьк, там перевилися призовники,волинські хлопці повинні захищати волинь,своїх батьків і сімї а в дикому полі нам немає чого втрачати кращих синів
Відповісти
Останні новини
Військові загинули через некомпетентність керівництва, − російський журналіст
22 травень, 2014, 17:04