Донецькі терористи «порушили справу» проти Ахметова

Донецькі терористи «порушили справу» проти Ахметова
Донецькі терористи придумали, що порушили кримінальну справу проти Рената Ахметова.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня".

Голова президії так званого Верховної ради самопроголошеної "Донецької народної республіки" Денис Пушилин заявив, що "прокурор ДНР" порушив кримінальну справу проти Рената Ахметова.

"Сьогодні в ДНР був призначений новий прокурор, ним став Равіль Халіков. Вже порушені перші кримінальні справи проти Рената Ахметова за двома статтями: За несплату податків" і "За спробу повалення влади", - сказав Пушилин. При цьому, він уточнив, що за основу Кримінального кодексу ДНР тимчасово взятий Кримінальний кодекс України.

Нагадаємо, раніше Пушилин оголосив про початок націоналізації в регіоні. "У зв'язку з небажанням регіональних олігархів платити податки в бюджет ДНР прийнято рішення почати процес націоналізації", - йдеться в заяві Пушилина.

Він засудив позицію бізнесмена Ріната Ахметова, який став ініціатором попереджувальної акції протесту на Донбасі проти діяльності представників ДНР. "Ахметов зробив свій вибір. На жаль, цей вибір проти народу Донбасу. Сплата податків в Київ означає фінансування терору на Донбасі", - також наголошується в повідомленні.

Раніше підприємства групи СКМ Рината Ахметова відмовилися платити податки в бюджет самопроголошеної Донецької народної республіки. "СКМ працює виключно в рамках правового поля та чинного законодавства України. В тому числі, і в частині податкових відрахувань у центральний та місцеві бюджети", - йдеться в повідомленні прес-служби СКМ.

Як повідомлялося, уряд самопроголошеної "Донецької народної республіки" запропонувало українському мільярдерові Ринату Ахметову платити податки в бюджет "нового державного утворення".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурдом а не днр
Відповісти
а пукін в днр податки платить?
Відповісти
в любому випадку Ренатку видоять,або кацапи,або бандота ДНР,або ЕС.
Відповісти
Останні новини
Донецькі терористи «порушили справу» проти Ахметова
24 травень, 2014, 12:40