Комісія Волиньради не захотіла «лізти» в розбірки спортсменів

Комісія Волиньради не захотіла «лізти» в розбірки спортсменів
Майнова комісія Волиньради відклала розгляд питання про призначення керівником школи вищої спортивної майстерності Андрія Авраменка до ухвалення рішення профільною комісією.

Про це стало відомо 4 липня, - пише IA ZIK.

За словами начальника відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Лілії Кашевої, надійшла заява від Андрія Авраменка, який просить розглянути свою кандидатуру на посаду директора обласної школи вищої спортивної майстерності. Також є звернення на його користь.

Тим часом голова майнової комісії Святослав Кравчук запропонував відкласти це питання, аби спершу його розглянула профільна комісія. А після цього свою думку може висловити і майнова комісія.

Присутньому претенденту на посаду керівника ШВСМ Андрію Авраменку також надали можливість розповісти про себе. Наразі чоловік займається бізнесом у галузі транспортних перевезень. Близько чотирьох років працював тренером.

У нього члени комісії поцікавилися, чи планує ростити олімпійських чемпіонів.

«Ростити чемпіонів – це не тільки від мене залежить, а й від обласної ради», – зазначив у відповідь Авраменко. Мовляв, багато важить від обсягу фінансування, виділеного облрадою.

Протягом 1999-2004 року працював тренером. Підготував трьох спортсменів.

Депутат Володимир Войтович запитав: «Щоб ви хотіли змінити?»

«Я хотів би, щоб спортсмени мали що поїсти і де тренуватися», – відповів Андрій Авраменко. Також він прагне, аби спортсмени не переживали щодо працевлаштування після закінчення спортивної кар’єри.

Як відомо, значна частина спортивної громадськості та тренерсько-викладацького складу ШВСМ протестують проти можливого призначення керівником установи Андрія Авраменка. «Крім цього, якщо ми вже так часто звикли прикриватися (виправдовувати незрозумілі для оточуючих кадрові призначення) професіоналізмом, то в А. Авраменка відсутній не лише достатній тренерсько-викладацький досвід, але й адміністративний. Власне, це і стало причиною написання цього звернення», – йдеться у їхньому зверненні.

Натомість вони пропонують призначити директором ШВСМ майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасника ХХVІ літніх Олімпійських ігор в Атланті Андрія Булковського.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якось трохи однобоко.
справа резонансна, а описана не об*єктивно...
про зайченка ні слова(який не менш вагомий фігурант)
наголосили на тому, що Булковського підтримує значна частина спортивної громадськості, а насправді за нього лише легкоатлети - це не показник.
а по авраменку - одне й те ж саме... малий досвід і т.д.
він же ніби досі до спорту має безпосереднє відношення...

словом, тре їм круглий стіл зробити - цікаво буде)
Відповісти
да нормальний тіп той аврамєнко.
чьо прикулупалися?!
Відповісти
Останні новини
Комісія Волиньради не захотіла «лізти» в розбірки спортсменів
04 липень, 2014, 12:54