Луцькі свободівці хочуть посад «по квотах». ФОТО

Луцькі свободівці хочуть посад «по квотах». ФОТО
Фракція ВО «Свобода» хоче очолити три постійні комісії у Луцькій міськраді, бо така кількість закріплена коаліційною угодою.

Про це заявив депутат Луцької міськради Юрій Вега під час засідання «бюджетної» комісії міськради у понеділок, 21 липня.

За його словами, альтернативна кандидатура голови «бюджетки» Івана Корчука висувається представниками «Сильної України», окрема Євгенієм Ткачуком, тому вона пов’язана із Партією регіонів. Самі свободівці бачать головою Андрія Буя.

Натомість Вега нагадав про коаліційну угоду, яку підписали на початку скликання ради, згідно якої свободівцям віддали три комісії, зокрема «бюджетну».

Натомість депутат Євгеній Ткачук відзначив, що ніяк із Партією регіонів не пов'язаний. Його підтримав Олександр Пиза, який вважає, що аргументи «Свободи» - «це просто смішно».

Секретар Луцької міськради Сергій Григоренко утримався від підтримки когось із кандидатів, бо вважає, що краще було б домовитися.

Натомість в.о. голови комісії Юрій Корольчук запропонував Везі домовитися і зробити Андрія Буя заступником голови комісії, а головою таки зробити Корчука. Вега відмовився.

У підсумку на засіданні бюджетної комісії підтримали кандидатуру Івана Корчука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А більше ви нічого не хочете, сволотовці?
Відповісти
хочем але тобі не скажем
Відповісти
Стадо безтолкових балаболів
Відповісти
мутки по Луцьки
Відповісти
Скільки вже можна теплі крісла ділити????
Відповісти
Для чого голосували за" Свободу"? Прийшли до влади і сидять тихо , як воші в кожусі, тільки все ділять , а щоб за щось заступились , чи виступили проти - ніколи!!!
Відповісти
Просимо отримати свою квоту у військових діях АТО, готові своїми хлопцями взяти третину повістками в армію, нехай це рішення буде проголосовано на політраді "Свободи"
Відповісти
бют- з -регіонами -знову- домовився - ((
Відповісти