«Донецького», який обдурив волинян, хочуть оголосити у розшук

«Донецького», який обдурив волинян, хочуть оголосити у розшук
Директора скандального ТзОВ «Ковельське ЖБК» Олега Вовка, якого судять за шахрайство, хочуть оголосити в розшук.

Про це повідомляють на сайті видання "Сім'я і дім".

Видання нагадує, що директор ТзОВ «Ковельське ЖБК» Олег Вовк «провернув аферу» на 8 мільйонів гривень. Чоловік взявся зводити дві багатоповерхівки, кошти за які взяв, хоча будинки не збудовані й досі.

Уродженець Донецької області Олег Вовк досить гучно розрекламував проект будівництва двох 9-типоверхівок за євростандартами. Вкладникам пообіцяв у короткі терміни звести будинки та ще й за нижчими цінами, ніж у конкурентів. З цього все й почалося – люди почали продавати квартири, брати кредити, «лізти в борги», та все перераховувати кошти на рахунок «Ковельського ЖБК».

Уся афера почалася ще у 2006 році, однак на місці будинків досі лишень вириті котловани.

Прокуратура Ковеля, вочевидь також нічого не помічала, не зважаючи на те, що вікна будівлі місцевої прокуратури виходять просто на будмайданчик.

5 березня 2014 року Камінь-Каширський суд постановив стягнути штраф з екс-директора «Ковельського ЖБК» в розмірі 306 000 гривень та позбавив його права обіймати керівні посади строком на три роки, а також частково відшкодувати потерпілим завдані збитки. Крім того, суд скасував йому запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд та повернув закордонний паспорт, оскільки Олег Вовк має бізнес закордоном.

Однак прокурор подав апеляційну скаргу на такий вирок та просив суд повернути справу на новий розгляд.

Справу знову ж таки розглядали в Камінь-Каширському районному суді та на цей раз суд визначив запобіжний захід чоловіку у вигляді тримання під вартою. Однак, як запевняють потерпілі на судове засідання колишній директор ТзОВ «Ковельське ЖБК» не з’явився, позаяк перебуває в Іспанії.

«Він ще після апеляції 10 червня зразу поїхав в Іспанію, і з тих пір його немає. На суді в Камінь-Каширську його теж не було», - запевняла одна із потерпілих від афери.

Не дивлячись на це, адвокат Вовка подав апеляційну скаргу, у якій просив змінити запобіжний захід, який не пов'язаний із позбавленням волі, однак Апеляційний суд Волинської області залишив вирок Камінь-Каширського районного суду без змін.

Люди запевняють, що правоохоронці Ковеля хочуть оголосити Олега Вовка у розшук для затримання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Донецького», який обдурив волинян, хочуть оголосити у розшук
30 липень, 2014, 08:49