Олімпійський тиджень у Луцьку

Олімпійський тиджень у Луцьку
У Луцьку розпочався Олімпійський тиждень в рамках Дня фізичної культури і спорту.

Про це повідомляє сайт Луцької міської ради

Відповідно до доручення Кабінету міністрів України до листа Національного олімпійського комітету України спортивні організації міста Луцька, з метою популяризації здорового способу життя, розвитку фізичної культури і спорту та олімпійського руху з 8 вересня розпочали проведення комплексу фізкультурно-оздоровчих, спортивно-масових та інформаційно-просвітницьких заходів у рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

До проведення заходів залучені дошкільні, загальноосвітні, позашкільні, вищі навчальні заклади, трудові колективи, громадські організації фізкультурно-спортивної спрямованості та міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

У програмі заходів лекції, бесіди на Олімпійську тематику, олімпійський рух, виставки спеціалізованої літератури в бібліотеках навчальних закладів; зустрічі зі спортсменами-олімпійцями, тренерами, фахівцями та ветеранами фізкультурно-спортивного руху.

Також планується проведення конкурсів малюнків, плакатів, фотогазет, що популяризують принципи олімпізму, досягнення кращих спортсменів навчальних закладів і спортивних організацій нашого міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луької?
Відповісти
Останні новини
Олімпійський тиджень у Луцьку
11 вересень, 2014, 11:55