У підозрюваного в шахрайстві волинянина - ціла кримінальна біографія

У підозрюваного в шахрайстві волинянина - ціла кримінальна біографія
Чоловік обдурив орендарів квартири своєї співмешканки, викрав мобільний телефон у товариша та велосипед у місцевої жительки, побив друга, зберігав боєприпаси та вбив чоловіка через ревнощі.

Таким є повний перелік епізодів кримінальної біографії 55-річного волинянина, якого затримали правоохоронці, - повідомили в УМВС України у Волинській області.

55-річний місцевий житель раніше неодноразово попадав у поле зору правоохоронців. Цього разу на чоловіка поскаржилася колишня співмешканка. Жінка розповіла працівникам міліції про те, що чоловік обдурив її наймачів квартири та забрав оплату за місяць, хоча вона його про це не просила.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України за цим фактом було розпочато кримінальне провадження, в ході розслідування якого з’ясувалися жахливі подробиці життя підозрюваного.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік викрав мобільний телефон свого товариша, а через чотири дні, будучи в стані алкогольного сп’яніння, неподалік супермаркету поцупив у місцевої жительки велосипед.

Минуло ще трохи часу – і чоловік, зустрівши друга, запропонував випити у квартирі спільних знайомих. Власник помешкання придбав літр горілки – і компанія почала святкувати зустріч. Після вжитого між гостем і хазяїном через ревнощі виникла суперечка. Бійку між чоловіками розбороняв товариш, за що також отримав стусанів. Винуватиця суперечки нічого зробити не могла, і співмешканець після побиття залишився лежати на підлозі. А вже на ранок правоохоронці виявили тіло мертвого чоловіка.

Згодом під час допиту підозрюваний зізнався ще й у тому, що незаконно придбав і зберігав вдома патрони до автоматичної зброї.

Володимир-Волинський міський суд Волинської області засудив правопорушника до восьми років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У підозрюваного в шахрайстві волинянина - ціла кримінальна біографія
30 вересень, 2014, 12:36