Луцькі волонтери врятували дитину

Луцькі волонтери врятували дитину
Луцькі волонтери закупили Роману Вакулінському ліки для подальшого лікування.

Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад» закупила ліки для подальшого лікування 1,6-річного Ромчика на 1012 гривень, - повідомляє прес-служба Фундації.

Про це волонтерів громадської організації попросила мати Романа пані Ольга. Вона повідомила, що хлопчику більше не потрібна операція, адже він може лікуватися вдома.

Серед препаратів, які придбала Романові «Фундація розвитку громад» для подальшого лікування - Баларпан-Н, Пікамілон, суміш дитяча «Нутрілон».

«Громадська організація «Фундація розвитку громад» закупила ліки та припиняє збір коштів для Вакулінського Романа у зв’язку із тим, що йому більш не потрібна операція. Наша команда, що збирала кошти для Ромчика та влаштовувала заходи по збору коштів на його лікування, бажає хлопчику найшвидшого одужання, любові та підтримки рідних, всього найкращого у його житті», - зазначила виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

Нагадуємо, що раніше Романові Вакулінському із Луцька лікарі поставили діагноз «затримка статокінетичного розвитку, вегето-вісцеральні дисфункції, синдром внаслідок гіпоксично-ішемічного ураження ЦНС».

Хлопчик потребував операційного втручання та постійного лікування недешевими медичними препаратами. Мати дитини, пані Ольга, звернулась до Волинської обласної громадської організації «Фундація розвитку громад» із проханням допомоги у зборі коштів для подальшого лікування Романа.

4 червня 2014 року ВОГО «Фундацією розвитку громад» розпочала збір коштів на лікування Ромчика.

«Фундація розвитку громад» у Луцьку влаштувала декілька благодійних акцій та збори коштів серед яких: благодійний боді-арт (волонтери виконували малюнки на тілі за пожертви), збір коштів в межах дитячої акції «Діти і літо», відкрите заняття з йоги «Йога заради життя» тощо.

Також кошти надсилали на рахунок з поміткою «Безповоротна допомога на лікування Вакулінського Романа Валерійовича».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.