Куди витрачені кошти, зібрані Ковельським центром допомоги 51 бригаді

Куди витрачені кошти, зібрані Ковельським центром допомоги 51 бригаді
Ковельський центр допомоги 51 бригаді подає фінансовий звіт про рух готівкових коштів на закупівлю медикаментів для індивідуальних аптечок.

Від моменту їх формування в Ковелі до 20.10.2014 року отримано 73 600 гривень, витрачено - 64 478 гривень, - йдеться на офіційній сторінці організації у Facebook.

"Із зібраних коштів на 34 478 гривень закуплено медикаменти, сформовано аптечки, які вже на передовій (41 032,58 грн - сума згідно розрахунку кількості переданих аптечок та їх собівартості, різниця - частково подаровані благодійниками медикаменти. Медикаменти, які були залучені повністю безкоштовно - вартість "0" в файлах собівартості), за 30 000 гривень оплачено кровоспинний засіб Gemma, перша партія очікується в Ковелі 22 жовтня", - повідомляють волонтери центру допомоги.

Залишок коштів станом на 20 жовтня - 9 122 гривень.

Також подано інформацію про спрямування аптечок, деталізація щодо надходженню та витратах коштів, вміст аптечок та їхня собівартість:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/17Sr1SayFu0BGlRzfjMm2GUKaICIkhtoDFPlGvLE7PRQ/edit?usp=sharing

Щодо подальших планів активісти зазначають: "Кровоспинний препарат Гемма, 200 штук на 20 000 гривень буде використано для доукомплектування аптечок, сформованих волонтерами без кровоспинного засобу, які зараз у військовій частині у Володимирі-Волинському для подальшої роздачі повністю укомплектованих аптечок бійцям 51 ОМБР. Для цих бійців також формуються нові аптечки".

Надійшла інформація про потребу в деяких медикаментах та індивідуальних аптечках від 72 ОМБР та Батальйону імені Кульчицького. Запити опрацьовуються.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Куди витрачені кошти, зібрані Ковельським центром допомоги 51 бригаді
21 жовтень, 2014, 09:29