На Волині засудили рецидивіста

На Волині засудили рецидивіста
Зловмисник, як тільки звільнився з місць позбавлення волі, із застосуванням насильства пограбував лучанку. Таким чином чоловік отримав новий строк – три роки тюрми.

Спритник близько 5-ї години ранку на зупинці громадського транспорту помітив жінку. У голові відразу вималювався злочинний план, тож він, не вагаючись, кинувся його реалізовувати. Підбігши до лучанки, зловмисник двічі вдарив її кулаком в обличчя та вирвав із рук жіночу сумку. Своїми діями чоловік спричинив жертві тілесні ушкодження та завдав збитків на майже тисячу гривень, - повідомили прес-службі у УМВС України у Волинській області.

За фактом розбійного нападу правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України, а невдовзі у затримали підозрюваного. Розбійником виявився місцевий житель, котрий має чотири судимості за скоєння крадіжок та грабежу, тож провів у місцях позбавлення волі майже вісім років.

Після проведення всіх необхідних слідчих та процесуальних дій справу скерували для розгляду в суді. Свою вину зловмисник визнав повністю, матеріальні збитки потерпілій відшкодував, тож просив суворо не карати його.

Детально розглянувши всі матеріали, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання: три роки в’язниці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.