Мер Луцька прийшов на виборчу дільницю разом із дружиною. ФОТО. ДОПОВНЕНО

Мер Луцька прийшов на виборчу дільницю разом із дружиною. ФОТО. ДОПОВНЕНО
Луцький міський голова Микола Романюк взяв участь у голосуванні на позачергових парламентських виборах по 20 одномандатному виборчому окрузі.

Дільниця, на якій голосував мер міста, знаходиться у селі Зміїнець. На виборчу дільницю Микола Романюк приїхав разом із дружиною.

Мер міста запевнив, що всі виборчі дільниці у Луцьку відкрились вчасно і волевиявлення громадян відбуваться у спокійній атмосфері.

«Станом на 8 годину ранку усі виборчі дільниці міста розпочали свою роботу вчасно. Лише одна дільниця відкрилась із 20 хвилинним запізненням. На жаль, ми не маємо професійних голів виборчих комісій і кожного разу вони змінюються. Люди переживають, адже на них покладена велика відповідальність», - розповів Романюк.

Мер міста зазначив, що активність виборців на цей час є не дуже високою. Найактивніше люди голосують у другій половині дня. Також міський голова закликав лучан не ігнорувати виборчий процес і прийти на свої дільниці.

«Весь український народ надіється на зміни особливо у цей неспокійний час. Країні потрібні реформи. Але їх втілиття може лише спільна робота уряду, президента і Верховної ради. І я покладаю великі надії на ту людину, за яку я проголосував. Із цим кандидатом я особисто знайомий і знаю, що він переживає за долю країни», - зазначив міський голова.


Голосував і секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мер Луцька прийшов на виборчу дільницю разом із дружиною. ФОТО. ДОПОВНЕНО
26 жовтень, 2014, 13:19