Трасу Луцьк - Львів перекрили з обох боків: вимагають ремонту

Трасу Луцьк - Львів перекрили з обох боків: вимагають ремонту
Понад 100 мешканців Радехівського району перекрили сьогодні, 16 травня, вранці автотрасу Львів–Луцьк на пішохідному переході в с. Бабичі (Радехівського району).

Про це повідомляє ZAXID.NET

Рух транспорту на трасі заблоковано у два боки. Акція почалась близько години тому. Люди вимагають відремонтувати трасу, яка багато років – у жахливому стані.

Про це виданню повідомив депутат Львівської обласної ради Степан Ханас, який перебуває на місці подій.

«Прибула міліція, яка стежить за порядком. До нас постійно долучаються люди з села Бабичі і протестують проти того, що наша влада ігнорує людей: це бездоріжжя – не може так далі бути! Це перша акція, і вона буде продовжуватись, поки влада почує нас. Чекаємо на когось з представників влади. Найбільше хотіли б бачити тут голову Львівської ОДА Михайла Костюка», – каже Степан Ханас.

Він наголошує: «Поки він (Михайло Костюк, - ред.) не приїде – будемо блокувати дороги. Поки він нас не запевнить ще раз… бо минулого року запевняли і збрехали нам (що відремонтують дорогу). Тепер вони поки не реагують. Хіба чекають, що колона буде до самого Львова з тих автомобілів, які зараз стоять на цій трасі».

Також, зі слів депутата, перекрито трасу Червоноград–Броди на пішохідному переході у Радехові: «Там також проходить блокування».

На запитання, чи не виникає сутичок з водіями, Степан Ханас сказав: «Є люди, які хочуть проїхати, проскочити. Але протестувальники налаштовані рішуче, особливо мешканці Бабичів, яким набридло гупання автомобілів під вікнами. Люди, які їдуть в маршрутках, виходять, нас підтримують, і ми їх пропускаємо… Сутичок немає. Один водій з Донецька їхав, намагався прорватися, то його заблокували, підійшла міліція і він забрав машину назад… Будемо блокувати, поки влада не зверне на нас увагу», повідомляє видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МОЛОДЦІ ПРАВЕЛЬНО РОБИТЕ ЩЕ ТРЕБА ЩОБ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ПРИЇХАЛО ПОКАЗАТИ НА ЕВРОПУ ЩО ТУТ РОБИТЬСЯ
Відповісти
А як іншим людям до Львова дістатися? Тим, що в маршрутках їдуть?
Відповісти
там маршрутки якраз через поганий стан дороги відмовились їздити - от народ і бунтує
Відповісти
Останні новини
Трасу Луцьк - Львів перекрили з обох боків: вимагають ремонту
16 травень, 2012, 12:10